Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple iOS 16 arriveert vandaag – hier ziet u hoe het uw iPhone zal veranderen

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Apple iOS 16 komt vandaag uit – zo zal het je iPhone veranderen

Apple brengt vandaag iOS 16 uit als gratis update voor iPhone 8 en nieuwer. Apple iOS 16 bevat veel nieuwe functies, waaronder een aanpasbaar vergrendelingsscherm, de mogelijkheid om iMessages tijdelijk te bewerken of te annuleren, en meer. In dit artikel vertellen we je hoe de nieuwste iOS 16 je iPhone zal transformeren.

Als u iPhone 8 of hoger gebruikt, gaat u naar de app Instellingen op uw iPhone en tikt u op Algemeen → Software-update. Nadat je je iPhone hebt bijgewerkt naar iOS 16, bekijk je onze lijst met vijf handige nieuwe functies die je kunt proberen.

Apple iOS 16 komt vandaag uit – hier is hoe het je iPhone zal veranderen

Pas uw vergrendelingsscherm aan

Het meest opvallende kenmerk van iOS is de mogelijkheid om het vergrendelscherm te personaliseren. U kunt kiezen uit gelaagde achtergronden, widgets, aangepaste datum- en tijdlettertypen en meer. U kunt ook een reeks foto’s selecteren die u de hele dag op het vergrendelscherm wilt weergeven.

De nieuwe galerij met vergrendelschermen toont een reeks vergrendelschermopties, waaronder een nieuwe weerachtergrond met live weersomstandigheden. Je kunt ook astronomiebehang kiezen met uitzicht op de aarde, de maan en het zonnestelsel. iOS 16 biedt ondersteuning voor meerdere vergrendelschermthema’s.

Bewerk een iMessage of stuur deze terug

iOS 16 geeft je de mogelijkheid om berichten tijdelijk te bewerken of te verwijderen, en om iMessage-gesprekken als ongelezen te markeren nadat je ze hebt geopend.

Zie ook: Apple Event 2022: iPhone 14, Apple Watch Ultra en meer

Met Apple kun je een iMessage tot 15 minuten na verzending bewerken, waardoor je maximaal vijf bewerkingen per bericht kunt uitvoeren. Ontvangers kunnen een overzicht zien van de wijzigingen die in het bericht zijn aangebracht, en op apparaten met iOS 15 of eerder verschijnen bewerkte berichten als een nieuw bericht met ‘Bewerkt aan’. [new message].”

Om een ​​bericht te bewerken of de verzending ervan ongedaan te maken, tikt u eenvoudigweg op een ballon en selecteert u de juiste optie in het menu dat verschijnt.

Gebruik de muziekspeler op volledig scherm

iOS 16 introduceert opnieuw een muziekspeler op volledig scherm op het vergrendelscherm met grote albumhoezen en een op kleur afgestemde achtergrond. Apple introduceerde deze functie in iOS 10 in 2016. Als de functie je niet bevalt, kun je op de onderkant van het scherm tikken om de muziekspeler te minimaliseren. Het keert terug naar uw standaard vergrendelschermachtergrond.

Volg een Apple Pay-bestelling

Apple Pay op iOS 16 biedt nieuwe ingebouwde informatie voor het volgen van bestellingen in de Wallet-app voor online bestellingen die via Apple Pay worden voltooid. De tracker geeft de verwachte bezorgdatum van een bestelling aan en laat zien wanneer een pakket klaar is voor bezorging.

Sluit je ringen zonder Apple Watch

Vanaf iOS 16 is de fitness-app nu ook beschikbaar op de iPhone voor alle gebruikers zonder Apple Watch. De app beschikt over een dagelijkse activiteitenring op basis van de bewegingssensoren van de iPhone. Het kan het aantal verbrande calorieën en het aantal stappen per dag van een persoon schatten.

Zie ook: Apple A16 Bionic: alles wat je moet weten over de nieuwe chip

Mục lục