Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple lanceert binnenkort verschillende nieuwe iPad-modellen

Eerder dit jaar heeft Apple de iPad Air en de iPad Mini volledig opgefrist met bijgewerkte binnenkant. Naast de reeds gepresenteerde toestellen lijkt het bedrijf nog een aantal andere tablets in de pijplijn te hebben zitten.

Het bedrijf is onlangs gecertificeerd voor vijf nieuwe apparaten in de categorie Tabletcomputers. Het is duidelijk dat de aankomende apparaten iPads zullen zijn en de volgende modelnummers zullen dragen: “A2068, A2198, A2230, A2197 en A2228”.

De certificering is verleend door de Euraziatische Economische Commissie of de EEG in Rusland. De vermeldingen zijn van cruciaal belang, aangezien elk apparaat dat in de regio mag worden verkocht, een goedkeuringscertificaat van de regelgevende instantie moet hebben. Bedrijven hebben de neiging om apparaten bij dergelijke instanties te registreren vlak voor hun lancering, wanneer het apparaat klaar is voor massaproductie. Daarom zouden de eerder genoemde iPads heel goed in de nabije toekomst kunnen worden afgerond en gelanceerd.

Bovendien blijkt uit de EEC-aanvraag dat de toekomstige iPad-modellen zullen draaien op iPadOS 13 dat werd onthuld tijdens het WWDC 2019-evenement. Het nieuwe besturingssysteem is bedoeld om de kloof te dichten tussen een volledig pc-besturingssysteem en een mobiel besturingssysteem. Met het nieuw geïntroduceerde besturingssysteem kunnen iPad-bezitters hun apparaten bedienen met een muis en toetsenbord die native ondersteuning bieden. Daarom kan het apparaat worden gebruikt als een mobiel werkstation en mogelijk een laptop vervangen. Het iPad OS bevindt zich momenteel in de bètatestfase en zal later dit jaar beschikbaar zijn voor het grote publiek.iPad mini

Helaas onthult de EEG-lijstcertificering geen verdere details over toekomstige iPads. Er wordt echter verwacht dat ze het iPad Pro-duo van 2018 met succes zullen voltooien, of ze zouden de geruchten 10,2-inch iPad kunnen zijn. Hoewel minder waarschijnlijk, konden ze via de opvouwbare iPad die eerder was gelekt.

Lees ook: Volledige eerspecificaties 9X Duo onthuld voorafgaand aan de lancering

Tot nu toe kan er niets worden bevestigd over de toekomstige tablets van Apple. We zullen dus moeten wachten tot het bedrijf de lancering van de apparaten officieel belicht.