Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple lanceert dit najaar MacBook Pro 14 en 16 met een nieuwe M2-processor

Let op: het volgende artikel kan je helpen: Apple lanceert dit najaar MacBook Pro 14 en 16 met nieuwe M2-processor

We weten al dat Apple dit jaar waarschijnlijk meerdere nieuwe Mac-computers zal lanceren. Uit enkele recente rapporten is gebleken dat Apple dit najaar MacBook Pro 14 en 16 zal lanceren met een nieuwe M2-processor. De eerste krijgt een 14-inch scherm, de laatste een 16-inch scherm.

Apple lanceert dit najaar MacBook Pro 14 en 16 met een nieuwe M2-processor

Volgens de rapporten zullen de nieuwe MacBook Pro’s al dit najaar op de markt komen. Deze high-end notebooks zullen niet hetzelfde ontwerp volgen als hun voorgangers. Zowel de M2 ​​Pro- als de M2 ​​Max-processors zijn herhalingen van de M1 Pro- en M1 Max-chips van vorig jaar.

Zie ook: Apple iPhone 14, Pro, 14 Max en Pro Max PTA-belasting in Pakistan

Bovendien zullen de komende MacBook Pro’s meer afhankelijk zijn van verbeterde graphics. Omdat de MacBook Pro wordt gebruikt door professionele consumenten die zwaardere taken op hun computer willen uitvoeren, zoals: B. Videobewerking, codering, enz.

Als we naar de vorige MacBook Pro-serie kijken, worden ze geleverd met snellere M1 Pro- en M1 Max-processors. De notebooks bieden een aanzienlijke prestatieverbetering, een lange batterijduur, 120 Hz Liquid Retina XDR-schermen met dunne randen, 1080p camera aan de voorkant, fysieke functietoetsen en meer poorten zoals HDMI, SDXC-kaartlezer en drie Thunderbolt 4-poorten. We weten dat de prijzen van Apple-producten altijd hoog zijn. De laptops van vorig jaar beginnen dus bij $ 1.999.

Aan de andere kant zullen dit niet de enige apparaten zijn die zijn uitgerust met M2-chipsets. De MacBook Air en de 13 inch MacBook Pro zijn al op de markt gekomen met de M2-chips. Het biedt een 13,6-inch display, ondersteunt MagSafe-opladen en heeft twee Thunderbolt-poorten en een koptelefoonaansluiting. De Air heeft voldoende batterijduur voor 18 uur video afspelen en snel opladen. De nieuwe MacBook Air begint bij $ 1199.

Controleer ook: Apple brengt een nieuwe ‘lockdown-modus’ naar zijn aankomende iPhone en Mac