Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple-leveranciers bereiden zich voor om nieuwe MacBook-modellen te lanceren tijdens het evenement in oktober

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Apple-leveranciers bereiden zich voor op de lancering van nieuwe MacBook-modellen voor het oktoberevenement

Sommige recente rapporten beweren dat Apple-leveranciers zich voorbereiden op de lancering van nieuwe MacBook-modellen voor het evenement in oktober. Onlangs introduceerde Apple zijn langverwachte iPhone 14-serie naast Apple Watch Ultra, Apple Watch SE, Apple Watch Series 8 en Airpods Pro 2e generatie. Nu is het bedrijf van plan zijn MacBook-modellen volgende maand te lanceren.

Apple-leveranciers bereiden zich voor om nieuwe MacBook-modellen te lanceren tijdens het evenement in oktober

Zie ook: Waarom wordt de verbinding tussen mijn Airpods en iPhone, MAC of andere apparaten steeds verbroken? 11 Mogelijke oorzaken en oplossingen

Er bestond onzekerheid over de lancering van MacBook-modellen. Sommige rapporten zeiden dat Apple ze volgend jaar zal lanceren. Het nieuwe rapport pleit er echter voor om de apparaten dit jaar op de markt te brengen. Hieronder staan ​​de dingen die Apple in oktober zou kunnen lanceren:

  • Bijgewerkte 11- en 12,9-inch iPad Pro-modellen met M2-chip en MagSafe
  • 10e generatie iPad met USB-C, A14 Bionic-chip en een iets groter scherm
  • Mogelijke MacBook Pro-modellen van de volgende generatie met M2 Pro- en M2 Max-processors
  • Mogelijke 2e generatie Apple Silicon Mac mini

Apple heeft echter nog geen exacte lanceringsdatum aangekondigd. Maar we gaan ervan uit dat het elke dag in de derde week van oktober kan zijn.

Apple-leveranciers bereiden zich echter voor op de levering van Apple’s aankomende MacBook Pro-serie, terwijl de verzending van bestaande MacBook Pro-modellen langzamer gaat. Volgens sommige eerdere rapporten zullen de aankomende 14-inch MacBook Pro en 16-inch MacBook Pro in het vierde kwartaal van 2022 in massaproductie gaan en gebouwd worden op de 5nm-processen van TSMC. Laten we eens kijken wanneer deze apparaten te koop zullen zijn.

Zie ook: De nieuwe MacBook Pro zal naar verwachting vóór eind 2022 op de markt komen met 5nm-chips