Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple Map instellen en gebruiken

]]]]]]>]]]]>]]>

Leer hoe u de creditcard van Apple rechtstreeks vanaf uw iPhone kunt instellen, deze aan Apple Pay kunt koppelen en uw aankopen kunt controleren.

Afbeelding: Screenshot door Jessica Dolcourt / CNET

U bent geïnteresseerd in één Appel kaart als extra betaalmogelijkheid voor uw online en offline aankopen. Met de eerste creditcard van Apple kun je items kopen via je iPhone door de kaart te gebruiken met Apple Pay. U kunt ook een fysieke creditcard aanvragen voor verkopers die Apple Pay niet accepteren. TechRepublic’s Apple Map Cheat Sheet bevat alle feiten over de kaart. Maar hoe positioneer je jezelf? Apple-kaart? Hoe werkt winkelen? En hoe kunt u uw uitgaven bijhouden? Laten we de stappen doorlopen.

]]]]]]>]]]]>]]> ]]]]]]>]]]]>]]>

ZIE: Apple Pay: een insiderhandleiding (gratis pdf) (TechRepublic)

Hoe u een Apple Card aanvraagt ​​en instelt

Je hebt een iPhone 6 of hoger nodig met iOS 12.4 of hoger. U moet ook tweefactorauthenticatie gebruiken met uw Apple ID. Je kunt de kaart gebruiken met andere Apple-apparaten, waaronder een iPad, een Apple Watch en een Mac, maar je hebt een iPhone met de Wallet-app nodig om het eerste aanvraagproces te doorlopen. Er zijn nog andere niet-technische vereisten, zoals: B. een rijbewijs of identiteitskaart en de mogelijkheid om de kredietcontrole te doorstaan.

]]]]]]>]]]]>]]>

Open eerst de Wallet-app op uw iPhone. Tik rechtsboven op de plusknop. Tik op het volgende scherm op Volgende. Tik op het scherm Kaarttype op de vermelding voor Apple Card (Figuur A).

Figuur A

http://www.techrepublic.com/

]]]]]]>]]]]>]]>

Tik op het Apple Maps-scherm op Volgende. Bevestig op het scherm Uw gegevens uw naam en telefoonnummer. Vul je geboortedatum in. Tik op Volgende. Bevestig uw adres op het scherm Uw adres. Tik op Volgende (Figuur B).

Figuur B

Configureer en gebruik Apple Map 2

http://www.techrepublic.com/

]]]]]]>]]]]>]]>

Voer op het identiteitsverificatiescherm de laatste vier cijfers van uw burgerservicenummer in. Tik op Volgende. Voer in het scherm Jaarinkomen uw jaarinkomen in. Tik op Volgende. Bekijk op het volgende scherm de servicevoorwaarden van Apple Card en tik vervolgens op Akkoord (Figuur C).

Figuur C

Configureer en gebruik Apple Map 3

http://www.techrepublic.com/

]]]]]]>]]]]>]]>

Als u wordt goedgekeurd, ziet u een scherm met uw kredietlimiet, APR en kosten. Om de kaart te verkrijgen, tikt u op de knop Apple Card accepteren. Op het volgende scherm kun je de Apple Card gebruiken als standaardkaart voor je Wallet, Apple Watch, Safari, je Apple ID en Apple Pay. Tik op de knop Gebruiken als standaardkaart of de link Later als standaard instellen in de portemonnee als u deze wijziging nog niet wilt doorvoeren. Als u de optie hebt geselecteerd om de kaart als standaard in te stellen, wordt u in het volgende scherm geïnformeerd dat de kaart is toegevoegd. Tik op Volgende (Figuur D).

Figuur D

Configureer en gebruik Apple Map 4

http://www.techrepublic.com/

]]]]]]>]]]]>]]>

In het volgende scherm wordt gevraagd of u de fysieke Titan Apple Card wilt ontvangen voor verkopers die Apple Pay niet accepteren. Tik hiervoor op Volgende. Verifieer op het volgende scherm uw adres en tik op Bevestigen. Het volgende scherm toont vervolgens het activiteitenscherm voor uw Apple Card, dat wordt gevuld met een saldo en activiteit nadat u de kaart gaat gebruiken. Tik op Gereed (Figuur E).

Figuur E

Configureer en gebruik Apple Map 5

http://www.techrepublic.com/

Hoe u uw Apple Card gebruikt

]]]]]]>]]]]>]]>

Nu is het tijd om uw nieuwe Apple Card in actie uit te proberen. Ga naar een online site of dienst die Apple Pay accepteert, zoals de App Store van Apple. Selecteer een artikel dat u wilt kopen. Tik op de prijs. Het proces is hetzelfde als bij elke andere Apple Pay-aankoop op uw telefoon. Afhankelijk van het iPhone-model dat u gebruikt, drukt u op de gewenste knop (zoals de zijknop) om de betaling te starten wanneer daarom wordt gevraagd. Authenticeer de betaling met Face ID of Touch ID. De transactie wordt vervolgens in rekening gebracht op uw Apple-kaart (Figuur F).

Figuur F

Apple Map 6 instellen en gebruiken

http://www.techrepublic.com/

]]]]]]>]]]]>]]>

Probeer vervolgens een artikel te kopen in een fysieke winkel of detailhandelaar. Wanneer u klaar bent, houdt u uw telefoon bij de betaalautomaat en wacht u op de Apple Pay-prompt. Druk op de gewenste knop. Authenticeer de betaling met Face ID of Touch ID (Figuur G).

Figuur G

Apple Map 7 instellen en gebruiken

http://www.techrepublic.com/

Hoe u uw Apple Card-transacties en betalingen kunt controleren

]]]]]]>]]]]>]]>

Nadat u enkele aankopen heeft gedaan, wilt u wellicht uw transacties, saldo en andere details controleren. Open de Wallet-app op uw iPhone. Tik op de Apple Map-afbeelding als deze nog niet actief is. Het scherm toont uw totale saldo tot nu toe, recente transacties en andere informatie. Tik op het gedeelte Totaalsaldo om uw uitgaven en betalingen te bekijken. Tik op het gedeelte Wekelijkse activiteit om te zien hoe u de kaart hebt gebruikt. Tik op het scherm Wekelijkse activiteit op een specifieke categorie om te zien waar je de kaart hebt gebruikt (Figuur H).

Figuur H

Apple Map 8 instellen en gebruiken

http://www.techrepublic.com/

]]]]]]>]]]]>]]>

Tik op het gedeelte Betalingen om te zien wanneer uw volgende creditcardbetaling moet plaatsvinden. Tik op Gereed. Als u meldingen wilt ontvangen over aanstaande betalingen, zorgt u ervoor dat u meldingen hebt ingeschakeld voor de Wallet-app in Instellingen. Terug op het Apple Maps-scherm tikt u op het item voor een recente aankoop om meer informatie te bekijken over de winkel of verkoper en de transactie zelf (Figuur I).

Figuur I

Apple Map 9 instellen en gebruiken

http://www.techrepublic.com/

Zie ook

]]]]]]>]]]]>]]>