Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple opent de registratie voor de volgende ronde App Store-sessies

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Apple opent de registratie voor de volgende ronde App Store-sessies

Apple startte in februari met zijn eerste App Store-sessies. Dit is een reeks online evenementen die zijn ontworpen om ontwikkelaars de tools te geven die ze nodig hebben om met succes nieuwe App Store-functies te benutten. Apple heropent nu de registratie voor de volgende ronde App Store-sessies. Het wordt een programma van vijf weken waarin ontwikkelaars meer te weten kunnen komen over App Store-functies en advies kunnen krijgen van Apple-experts.

Apple opent de registratie voor de volgende ronde App Store-sessies

Zie ook: De Apple Watch Pro is volledig opnieuw ontworpen met een 7% groter scherm

Deze ronde bouwt voort op de voorgaande sessies en behandelt een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder:

  • Te beginnen met TestFlight
  • App-ontdekking en marketing
  • Ontdek Family Sharing voor in-app-aankopen
  • Abonnementen optimaliseren voor succes: acquisitie
  • Begin met in-app-evenementen
  • Optimalisatie van aangepaste productpagina’s
  • Begin met optimalisatie van de productpagina

De sessie begint op 1 augustus en eindigt op 29 augustus. Apple maakt bekend dat er wereldwijd in totaal ruim 75 online sessies beschikbaar zullen zijn. Bovendien zullen de sessies de vorm aannemen van livepresentaties, met aan het einde ook vraag- en antwoordsessies, zodat ontwikkelaars rechtstreeks antwoorden kunnen krijgen van de experts van Apple:

Om de sessie bij te wonen, moet u lid zijn van het Apple Developer Program. Je kunt het schema ook bekijken en je registreren op de ontwikkelaarswebsite van Apple.

De App Store Sessions volgen het succes van Apple’s Live Tech Talks, een verzameling van 100 sessies en workshops in WWDC-stijl die plaatsvonden van oktober tot december 2021.

Controleer ook: Apple diversifieert zijn leveranciers van componenten om vertragingen bij de lancering van de iPhone 14-serie te voorkomen