Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple Tile-functies voor rivaliserende trackers zijn gedetailleerd beschreven in de uitgebrachte versie van iOS 13

Eerder dit jaar beweerde een lek dat Apple werkte aan een hardware-trackingtag met de codenaam “B389” waarmee gebruikers apparaten konden volgen met behulp van de uniforme tracking-app van het bedrijf. Een afbeelding die deze tag zou bevatten, is verschenen in een nieuw lek waarin staat dat het accessoire is opgenomen in een interne build van iOS 13. Zoals oorspronkelijk gelekt, wordt de tag in de interne build vermeld als een product voor het volgen van items zoals sleutels en portemonnees.

LEES: Apple’s Find My Friends-update zou een tracker in tegelstijl kunnen bevatten

Het oorspronkelijke lek waarin de aanwezigheid van een trackingtag werd beweerd, kwam vandaan 9to5Macde laatste informatie is verschenen op MacRumorenwaar de site beweert een afbeelding van het accessoire te hebben gevonden in een interne build van iOS 13.

De afbeelding (hieronder) toont een rond label met een witte of lichtzilveren achtergrond en een donkerder gecentreerd Apple-logo; het weerspiegelt een exemplaar dat begin juni werd gepubliceerd door 9to5MacHet is nog niet duidelijk of dit een tijdelijke afbeelding is of een nauwkeurige weergave van de daadwerkelijke accessoires.

Het rapport zegt dat iOS 13 een tabblad Items bevat in de nieuwe Zoek mijn-app, een combinatie van AppleFind My Friends en Zoek mijn iPhone-apps. Het tabblad Items wordt naar verluidt weergegeven naast de tabbladen Mensen en Apparaten in de app. Hierdoor kunnen gebruikers meldingen ontvangen wanneer ze te ver afdwalen van het item dat is getagd met hun Apple-trackingaccessoires.

Het accessoire laat naar verluidt een hoorbaar alarm horen wanneer het wordt aangeroepen in de Zoek mijn-app, waardoor de gebruiker het verloren voorwerp kan lokaliseren. Ook moet de app de mogelijkheid bieden om de locatie van een object te delen met familie en vrienden. Op dezelfde manier zal Apple naar verluidt gebruikers toestaan ​​een item als verloren te markeren, zodat Apple-gebruikers die het tegenkomen de eigenaar hiervan op de hoogte kunnen stellen.

Het rapport stelt verder dat iOS 13 stelt dat het accessoire een door de gebruiker vervangbare batterij bevat. Details die uit de software worden opgehaald, zijn op dit moment mogelijk niet nauwkeurig en kunnen veranderen voordat iOS 13 voor het publiek wordt vrijgegeven. Verwacht wordt dat Apple volgende maand de accessoires, de bijgewerkte iPhone en andere modellen zal onthullen.