Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple TV+ is nu beschikbaar op LG Smart TV

Beetje bij beetje is Apple van plan uw tv-app beschikbaar te maken voor andere fabrikanten. Samsung, Sony (in verschillende modellen en regio’s) hebben al officiële applicaties Apple TV +, waarmee je elke maand originele inhoud kunt bekijken die door het bedrijf wordt gepubliceerd.

Nu heeft LG aangekondigd dat zijn Smart TV officieel een applicatie Apple TV heeft geleverd, inclusief toegang tot TV+-diensten, aldus het uitzendplatform Apple Nu verkrijgbaar bij de grote televisiefabrikanten op de markt.

Met de toepassing van Apple TV heb je niet alleen toegang tot de inhoud van de dienst, maar kun je je ook abonneren op het platform Apple, dat onlangs jaren TV + heeft toegekend aan iedereen die het apparaat Apple kocht na de presentatie van de iPhone 11.

Afhankelijk van beschikbaarheid van LG tot Apple TV Beschikbaar op alle LG OLED-tv’s uit 2019, NanoCell TV (SM9X- en SM8X-serie) en wordt later deze maand uitgezonden op UHD TV (UM7X- en UM6X-serie). Voor het LG 2018-model zal de app later dit jaar via een firmware-update beschikbaar zijn.

👇 Meer in hypertekst