Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Apple Watch Pro wordt gelanceerd als “nog één ding” met iPhone 14

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Apple Watch Pro wordt gelanceerd als “een ander ding” met de iPhone 14

We zijn nu nog maar een paar weken verwijderd van het lanceringsevenement van Apple. Zoals we allemaal weten, en het is geen verrassing, zullen de iPhone 14 en Watch Series 8 dit jaar aanwezig zijn bij het lanceringsevenement. We weten dit omdat het gebruikelijk is geworden om de smartphone- en horlogeproducten van Apple in september te lanceren. Soms komen bedrijven echter met ‘One More Thing’-onthullingen. ‘One More Thing’ werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren negentig door Apple-medeoprichter en voormalig CEO Steve Jobs. Het gebeurt echter niet bij elke gebeurtenis, maar wanneer het gebeurt. het komt met iets groots en verbazingwekkends. Voorheen kwamen iPod Shuffle, MacBook Air, Apple TV, FaceTime en de originele Apple Watch van de eerste generatie als een verrassing op dit netwerk terecht. Nu de lancering nabij is, heeft een Japanse website genaamd Macotara onthuld dat deze keer One More Thing zal worden onthuld en op 7 september Apple Watch Pro zal bevatten.

Dit gerucht sluit goed aan bij de eerdere lekken over de Apple Watch Pro met een groter display. Het algehele ontwerp van dit horloge zal plat zijn en ongeveer hetzelfde als de iPhone 13 Pro. Het blijkt dat de Watch Pro een kast van 47 mm zal hebben, die groter is in vergelijking met de 41 mm en 45 mm varianten van de huidige generatie Watch Series 7. Het horloge krijgt een groter 1,99-inch scherm en een enorme batterij.

Apple wil deze Watch Pro beschikbaar maken voor atleten en mensen die hunkeren naar horloges met extra gezondheids- en fitnesstrackingfuncties. Een ander gerucht dat ons verder intrigeert is een stevige titanium behuizing met een onbreekbaar scherm. Dit betekent dat het horloge een hogere prijs zal hebben vergeleken met de eerder gelanceerde horloges.