Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Applicatiespecifieke toestemmingsinstellingen verlenen geen lokale startrechten voor Windows.SecurityCenter.SecurityAppBroker (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Applicatiespecifieke machtigingsinstellingen verlenen geen lokale opstarttoestemming voor Windows.SecurityCenter.SecurityAppBroker (opgelost)

Waarschuwingsgebeurtenis 10016, ‘De toepassingsspecifieke machtigingsinstellingen verlenen geen lokale starttoestemming voor de COM Server-toepassing met CLSIDWindows.SecurityCenter.SecurityAppBroker’, treedt doorgaans op op Windows 10-pc’s en is gerelateerd aan de Security Center-service.

Volgens Microsoft kun je gebeurtenissen 10016 veilig negeren omdat deze de functionaliteit niet beïnvloeden, maar als je het probleem wilt oplossen, lees dan hieronder verder.

Deze tutorial biedt stapsgewijze instructies voor het oplossen van 10016-waarschuwingen in Logboeken op Windows 10 en Windows Server 2016/2019 met een beschrijving:

.

Bugfix: Applicatiespecifieke toestemmingsinstellingen verlenen geen lokale startrechten aan de COM Server-applicatie: Windows.SecurityCenter.SecurityAppBroker (gebeurtenis-ID: 10016).

Fout 10016 in de Windows Security Center-componenten Windows.SecurityCenter.SecurityAppBroker, Windows.SecurityCenter.WscBrokerManager en Windows.SecurityCenter.WscDataProtection wordt gerapporteerd omdat deze componenten te vroeg proberen te laden wanneer Windows wordt gestart, maar dit mislukt.

Om het probleem op te lossen, ga je gang en schakel je de Vertraagde automatische start als volgt:

1. Openen Register-editor. Om dat te doen:

1. Druk tegelijkertijd op Winnen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.2. Binnenkomen regedit en druk op Binnenkomen om de register-editor te openen.

2. Navigeer naar de volgende locatie in het register:

3. Open in het rechterdeelvenster het bestand Vertraagde automatische start REG_DWORD-waarde.

Schakel vertraagde autostart uit

4. Wijzig de waardegegevens van 1 in 0 en klik OK.

Afbeelding

5. Sluit de Register-editor en opnieuw beginnen de computer.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Applicatiespecifieke machtigingsinstellingen verlenen geen lokale opstartmachtiging voor Windows.SecurityCenter.SecurityAppBroker (opgelost) 1

Mục lục