Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Arcane wint een Emmy Award voor uitmuntend animatieprogramma

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Arcane wint een Emmy Award voor Outstanding Animated Program

Arcane: League of Legends is eigenlijk een geanimeerde actie-avontuur streaming televisieserie gemaakt door Christian Linke en Alex Yee. Volgens de laatste berichten Arcaan won een Emmy Award voor Outstanding Animated Program en Outstanding Individual Achievement in Animation.

Arcane is de eerste gameshow die een Emmy Award wint

Deze spelshow is de eerste die een Emmy Award wint. Bovendien wordt het beschouwd als de hitshow van Netflix en Riot. Er zijn meer prijzen toegevoegd aan de steeds groter wordende lijst van wereldwijde erkenning, waaronder al overwinningen bij de Golden Reel Awards, Hollywood Critics Association TV Awards en Annie Awards.

Arcane had nu hoge verwachtingen van het winnen van de gouden prijs nadat hij was genomineerd voor de Emmy’s van 2022 in de categorie animatie. De spelshow werd geëvenaard door populaire shows als Rick and Morty, The Simpsons, Bob’s Burgers, Marvel, enz. Bovendien was Emmys het er ook mee eens dat de spelshow deze verbeterde, omdat deze simpelweg meer te bieden had op het gebied van aandacht voor detail in de animatie.

De makers zeiden op Twitter dat ze zeer vereerd waren met het winnen van de Emmy voor Outstanding Animated Program en bedankten al hun fans die dit mogelijk hebben gemaakt. Arcane mede-maker Christian Linke zei terwijl hij de prijs op het podium in ontvangst nam:

“Dit is een groot probleem voor ons als het gaat om videogames. Het was geweldig om te zien hoe de wereld onze personages en onze verhalen omarmde.”

Deze show, geproduceerd door Riot Games en Fortiche, opent deuren naar het League of Legends-universum voor een informeel publiek via Netflix. De overwinning van Arcane markeert ook de eerste keer ooit dat een streamingshow een Emmy Award heeft gewonnen, terwijl hij trouw blijft aan zijn kernbasis van oude fans. De cast van de show feliciteerde het team ook met hun overwinning.

Lees ook: Fortnite-lekken duiden op een binnenkort verwacht Lady Gaga-concert