Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Argentinië en Chili ontmoeten elkaar in de finale van de “Copa Libertadores” League of Legends

Elektronische sporten in de regio hebben de finale bereikt van de Latijns-Amerikaanse competitie van de videogame League of Legends. Het regionale toernooi, dat vergelijkbaar is met het Copa Libertadores-voetbalformaat, loopt ten einde De beste vertegenwoordigers van Argentinië en Chili in het monumentale Colosseum, de Talcahuano-schildpad, een klein stadje ten noorden van het Transandese land dat in 2019 werd geteisterd door een tsunami.

Vanaf 15.30 uur in Argentinië het nationale krediet Isurus Gaming zal het onder ogen zien lokale Alle Koningen in een serie van de beste van 5 games die de winnaar van het Clausura-toernooi zullen bepalen, en daarnaast zal hij de eer krijgen om de regio te vertegenwoordigen in het belangrijkste elektronische sporttoernooi ter wereld: Worlds 2019, de League of Legends World Kampioenschap, dit jaar vindt het plaats in Parijs, Frankrijk.

“Het is een heel krachtig moment omdat een cyclus gesloten is. We hebben onze ziel gebroken vanwege de werelddroomom het team naar een ander niveau te tillen in Latijns-Amerika. We zijn erg blij met alles wat we hebben gedaan en zijn erg trots op dit punt “, zei hij tegen Juan Cyterszpiler tegen Clarín, zoon van de herinnerde vertegenwoordiger van Diego Maradona en sportdirecteur van Isurus Gaming, in de vorige grote finale in Talcahuano.

Aan de andere kant heeft het Chileense team All Knights een Argentijn in het kwintet van League of Legends-spelers. Rioja Leandro Marcos, bekend als een “newbie” in de videogamegemeenschap en die de ondersteunende rol speelt, had er vertrouwen in om zijn voormalige team onder ogen te zien: “Hoewel Isurus Gaming al heel lang mijn thuis is, is het een patstelling. Vandaag wil ik hem slaan en hem uit de beker laten om naar het League of Legends Wereldkampioenschap te kunnen reizen”, zei hij.

League of Legends, ook wel bekend als “LOL”, is een van de meest gespeelde pc-games ter wereld met meer dan 100 miljoen actieve spelers. Het is een realtime strategiespel dat rollenspelelementen combineert met een hectische competitieve uitdaging.

Voordat de spellen beginnen, selecteren spelers een kampioen uit een catalogus van 145 karakters, elk met speciale vaardigheden die ze uniek maken. Er wordt gespeeld in teams van vijf personen. Het doel is om de vijandelijke structuren te verslaan.

Speciale vertegenwoordiger