Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Asus Radeon RX 5700 XT TUF Gaming X3 en Radeon RX 5700 XT Dual …

We zien steeds meer Radeon RX 5700XT Met speciale ontwerpen geregistreerd in Groot-Brittannië, is het deze keer een verandering Asus Radeon RX 5700XT TUF Gaming X3 en haar jongere zus Asus Radeon RX 5700XT Dual EVO.

de Asus Radeon RX 5700XT TUF Gaming X3 Hij richtte een middelgroot bedrijf op en zal een koelsysteem gebruiken dat compatibel is met de configuratie Waaier drie zal zijn 80 mmHoewel de meest interessante details, dat wil zeggen de printplaat, zijn, is het niet bekend of deze het referentieontwerp van AMD vertegenwoordigt of dat deze door Asus is aangepast. Deze kaart is geregistreerd tegen de wisselkoers in Groot-Brittannië. 490 euroMet zo’n 90 euro duurder dan de Radeon RX 5700 XT is hij hier goedkoper, en voor die prijs zou je op zijn minst een custom printje moeten aanbieden, wat het probleem zou kunnen zijn.

Aan de andere kant hebben wij dat wel Asus Radeon RX 5700XT Dual EVODit zal voorlopig het meest economische gepersonaliseerde model van het bedrijf zijn. Dit model Introduceert het PCB-referentieontwerp maar een uitgekiend koelsysteem met een solide aluminium radiator die door configuratie koelt Dubbele ventilator het lijkt afkomstig te zijn 90 mm. Deze afbeelding beslaat ongeveer drie uitbreidingsslots en wordt vermeld op 460€De prijs is een beetje duur voor een referentieontwerp met een verbeterd koellichaam, maar het wordt beschouwd als het goedkoopste aangepaste GPU-koelsysteem dat we ooit in Europa hebben gezien.

Kijk dit eens in Engeland De referentieprijs voor de Radeon RX 5700 XT is vrijwel hetzelfde als hier (404 versus 399 euro) het is logisch om te verwachten dat ons land dezelfde prijs zal bereiken, aangezien dit voor Europa het goedkoopste model is dat we tot nu toe hebben gezien Saffier Radeon RX 5700 XT Pulse van 465 €.