Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Asus ROG Phone 6D Ultimate met Dimensity 9000+ SoC verschijnt op 19 september

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Asus ROG Phone 6D Ultimate met Dimensity 9000+ SoC komt op 19 september

Asus heeft officieel bevestigd dat het werkt aan een telefoon met de versterkte Dimensity 9000+ chipset. De eerste officiële teaser noemt de telefoon “Asus ROG Phone 6D Ultimate”. Het bedrijf maakte ook de lanceringsdatum van de telefoon bekend. De nieuwe telefoon wordt op 19 september gelanceerd. Er vinden gelijktijdig evenementen plaats in New York (08.00 uur), Berlijn (14.00 uur) en Taipei (20.00 uur).

Asus ROG Phone 6D Ultimate met Dimensity 9000+ SoC komt op 19 september

Zie ook: Opmerkelijke ontwerpupgrades: Asus ROG Phone 6 nieuwe lekken

Laten we het nu hebben over de specificaties en de SoC. Allereerst belooft de Dimensity 9000+ officieel 5% hogere CPU- en 10% hogere GPU-waarden dan de vanille-chipset. Een vroeg resultaat van AnTuTu laat echter zien dat de ROG Phone 6D slechts een paar procent achterloopt op de prestaties van zijn Snapdragon 8 Gen 1+ broer of zus, de 6 Pro. En dat geldt voor de algehele score: de CPU-score was eigenlijk hoger dan welke Qualcomm-chip dan ook ooit getest.

Uit eerdere rapporten bleek ook dat de specificaties voor de ROG Phone 6 en ROG Phone 6 Pro veel gemeen hebben. De belangrijkste verschillen zijn meestal alleen het RAM-geheugen. Het basismodel heeft 16 GB RAM met 512 GB opslag. Aan de andere kant zal het Pro-model 18 GB RAM hebben met 512 GB opslag. Bovendien zullen beide telefoons vergelijkbare ontwerpkenmerken hebben, afgezien van de toevoeging van de Dimensity 9000 Plus-chip

Andere merken zoals vivo iQOO werken ook aan telefoons met de nieuwe chip. Maar Asus zal de eerste zijn die deze chipset lanceert.

Controleer ook: De vivo iQOO 10-serie wordt de eerste smartphone met een Dimensity 9000+: rapport