Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Ayeza Khan wordt de meest gevolgde Pakistaanse beroemdheid op Instagram

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Ayeza Khan wordt de meest gevolgde Pakistaanse beroemdheid op Instagram

De Pakistaanse media-entertainmentindustrie heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt en de dramaseries zijn geliefd bij mensen over de grenzen heen. De beroemdheden van de dramaseries hebben ook enorme bekendheid verworven op sociale mediaplatforms. Een van de meest oogverblindende en populaire actrices in de industrie is Ayeza Khan. De beroemdheid is erin geslaagd een enorme schare fans te verwerven dankzij haar boeiende persoonlijkheid en glamoureuze uiterlijk. Met een charmant uiterlijk en een schattige persoonlijkheid heeft de actrice van Meray Paas Tum Ho een nieuwe mijlpaal bereikt op Instagram: ze werd de eerste Pakistaanse beroemdheid die 12 miljoen volgers bereikte op het sociale mediaplatform.

Ayeza Khan wordt de meest gevolgde Pakistaanse beroemdheid op Instagram

Het boeiende Instagram-account van de 31-jarige beroemdheid houdt het publiek geïnteresseerd. De Laapata-acteur is een van de fashionista’s van de Pakistaanse entertainmentindustrie. Ayeza Khan wist binnen zes maanden een miljoen volgers te verzamelen en overschreed in januari van dit jaar de grens van 11 miljoen. In september vorig jaar bereikte acteur Mehar Posh 10 miljoen Instagram-volgers.

Khan vierde haar prestatie op Instagram, waar ze haar bedankberichten van haar fans deelde. Bovendien heeft de mooie actrice meer dan 30 rollen gespeeld in de media-entertainmentindustrie. Daarnaast heeft ze talloze nationale prijzen ontvangen, waaronder Lux Style Awards, Hum Awards en Pakistan International Screen Awards

Verder is het belangrijk om hier te vermelden dat een andere populaire actrice, Aiman ​​Khan, de op één na meeste volgers heeft op Instagram (10,6 miljoen terwijl haar zus Minal Khan maar liefst 9,3 miljoen volgers heeft).

Uitchecken? Met Instagram kun je reels plaatsen in plaats van video’s