Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Begrijp de verschillen en overeenkomsten tussen spelversies

The Player Unknown’s Battlegrounds (PUBG), de game die het Battle Royale-genre praktisch lanceerde, heeft zijn platforms uitgebreid om steeds meer spelers en fans te bereiken. De mobiele versie biedt enkele grafische reducties en hulp bij de gebruikersinterface.

De game, die ten tijde van de release succesvol was voor zowel pc als Xbox One en PS4, werd ook uitgebracht voor Android en iOS met PUBG Mobile.

Hieronder staan ​​de belangrijkste verschillen en overeenkomsten tussen de Battlegrounds-versie van Player Unknown voor mobiel en pc!

Aanwezigheid van bots

PUBG Mobile heeft veel robots in zijn games, waardoor het niveau tussen de spelers in evenwicht blijft. Als je een gamer bent die je prestaties wil verbeteren, kan deze versie een uitstekende keuze zijn.

In de pc-versie zijn er geen bots, dus het is moeilijker om de meest ervaren spelers te verslaan.

Richt wapens en trap

In de mobiele versie van het spel is er een afname van de terugslag van wapens en het creëren van automatisch richten. Dit zijn positieve veranderingen in de mobiele versie, omdat ze spelers helpen zich aan te passen en het gemakkelijker maken om de bewegingen op het smartphonescherm te implementeren.

Gratis om te spelen

Een ander verschil tussen de PUBG Mobile-versie en de pc-versie is dat de mobiele versie een gratis spelmodus heeft die gratis kan worden gedownload via Google Play Store en Apple Shop en dat aankopen alleen nodig zijn om items te kopen. Daarentegen is de waarde van het originele spel voor een pc $ 56, maar er is ook de gratis Lite-versie.

Spelerweergave

In beide versies kan de speler ervoor kiezen om in eerste of derde persoon met de camera te spelen. Het verschil is dat de camera niet gratis is in de first person-modus van de mobiele versie.

De twee versies zijn indrukwekkend

De twee versies lijken erg op elkaar en zullen fans van het genre nauwelijks tevreden stellen. De interfaces en graphics lijken erg op elkaar, hoewel er natuurlijk rekening mee moet worden gehouden dat er in de mobiele versie grafische reducties en enige hulp in de interface zijn, zoals hierboven vermeld.