Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Beheert uw luchtvaartmaatschappij het verkeer? Deze app kan je de waarheid vertellen

Onze smartphones zonder internet zijn tegenwoordig bijna onmogelijk te gebruiken. De afhankelijkheid is groot omdat de meeste apps contact moeten maken met hun servers om informatie te ontvangen en te verzenden.

Met de komst van streamingdiensten neemt het verkeersverbruik nog meer toe en soms besluiten operators het gebruikersverkeer te controleren. De meesten merken het misschien niet, maar nu is er een app die naar dit scenario zoekt.

Beheert uw luchtvaartmaatschappij het verkeer?

Hoezeer ze het ook ontkennen, veel operators controleren de internettoegang van hun gebruikers strikt. Waar mogelijk beperken ze de bandbreedte van sommige applicaties. Zo kunnen ze zorgen voor een lager verbruik.

Omdat er geen directe manier is om deze beperkingen te bevestigen, blijven gebruikers deze services gebruiken. Er zijn klachten, maar er kan niets aan gedaan worden. De waarheid is dat er nu de Wehe-app is die kan worden gebruikt om deze snelheden te testen om mogelijk bandbreedteblokkeringssituaties te detecteren.

Deze app kan dit scenario testen

Voor de ontvangenWoe simuleert het gebruik van verschillende diensten, waaronder streaming en communicatie. U vergelijkt de beschikbare bandbreedteresultaten met andere onschadelijke services en ontdekt het verschil.

U kunt kiezen welke services u wilt testen en welke u wilt vergelijken. Tegelijkertijd moet ervoor worden gezorgd dat WiFi is uitgeschakeld, zodat de mobiele data van uw mobiele provider beschermd zijn. De tests zijn niet snel, maar lijken meestal betrouwbaar.

Wee vertelt je of er bandbreedtecontrole is

Wee ging bediende Northeastern University als onderdeel van een Amerikaans carriermonitoringproject. Dit wordt uitgebreid naar andere landen en dus zullen deze tests op elke smartphone draaien.

Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en kan door iedereen gebruikt worden. Test de provider die u gebruikt en zorg ervoor dat deze de bandbreedte controleert die deze biedt. Controleer ook of de apps die u gebruikt handige beperkingen hebben.