Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Beloningen tot $10.000 voor onderzoekers die kritieke tekortkomingen in de schaal ontdekken

De Libra Association lijkt dat wel te zijn klaar om te laten zien dat uw project solide en vooral veilig is. Een betrouwbaarheid die u veel geld zou kunnen kosten, rekening houdend met de problemen die verband houden met de vertrouwelijkheid van de gegevens waarvan u in het verleden Facebook, de belangrijkste drijfveer, had.

Om elke twijfel weg te nemen, hebben ze als mantra aangenomen dat “de veiligheid van de Libra-blockchain het allerbelangrijkste is”, en deze dinsdag kondigden ze de lancering aan van Weegschaal Bug Bounty.

“De veiligheid van de Libra blockchain is het allerbelangrijkste”

Een programma dat oorspronkelijk in bèta werd gelanceerd en nu toegankelijk is voor elke beveiligingsonderzoeker waarmee ze samenwerken Test de infrastructuur waarin de valuta van Facebook is ondergebracht in ruil voor economische beloningen.

Libra Bug Bounty, het beloningsprogramma in ruil voor ‘bugs’

Libra Bug Bounty werd gelanceerd zodra de plannen voor Libra op 18 juni werden aangekondigd. Het programma werd vervolgens geopend een halfhonderd uitgenodigde beveiligingsonderzoekers van degenen die verantwoordelijk zijn voor het initiatief. Professionals met ervaring in blockchains worden aangemoedigd het platform te onderzoeken.

Nu, na een minimale optimalisatie van de infrastructuur, stellen ze het programma voor iedereen open. “Ons beloningsprogramma is ontworpen om leden van de beveiligingsgemeenschap aan te moedigen dieper te graven en ons te helpen zelfs de meest subtiele fouten te vinden”, leggen ze uit. En dat allemaal zolang de Libra-blockchain nog op het testnet staat en er geen echt geld is in circulatie

Leiders van de Libra Association wijzen erop dat deelnemers aan Libra Bug Bounty U kunt maximaal $ 10.000 aan beloningen ontvangen om de meest kritieke problemen te ontdekken.

Naast dit programma werd een eerste versie van de Libra blockchain-code Libra Core geïntroduceerd onder een Apache 2.0-licentie. Het netwerk van tests waarmee ze “commentaar van de gemeenschap over de richting van het project kunnen verzamelen en een schaalbare, betrouwbare en veilige lancering kunnen garanderen”, staat er.

Deel tot $ 10.000 aan beloningen voor onderzoekers die kritieke bugs in de schaal vinden