Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Beosound Stage, de eerste soundbar van Bang & Olufsen

Soundbars zijn een zeer interessante optie voor wie het geluid van zijn tv wil verbeteren zonder ingewikkelde luidsprekerinstallaties te hoeven doen. Om deze reden is de overgrote meerderheid van de fabrikanten van audioapparatuur in de verleiding gekomen om dergelijke apparaten op de markt te brengen. Eén van de ontbrekende partijen om zijn voorstel te presenteren was Bang & Olufsen, de bekende fabrikant van high-end apparaten. Ach ja Het Deense bedrijf heeft zich eindelijk aangesloten bij de huidige trend en presenteerde de Beosound Stage.

We hebben te maken met een bar die er anders uitziet dan normaal.De Beosound Stage is ontworpen in samenwerking met de Deense studio NORM Architects met het idee een technologie te creëren die beter geïntegreerd kan worden in het interieurontwerp. Om dit te bereiken werd er gebruik van gemaakt Een eenvoudig en minimalistisch frame gemaakt van natuurlijk aluminium, brons aluminium of gerookt eiken. Het frame is zichtbaar aan de buitenkant van de soundbar en bevat een geïntegreerd bedieningspaneel voor de sensoren.

De natuurlijke en bronzen frames zijn dat wel Gemaakt uit één stuk gesmeed aluminium, waardoor zichtbare lasnaden worden geëlimineerd. De versie van gerookt eikenhout is voorzien van traditioneel vervaardigde zwaluwstaartverbindingen die het zorgvuldige ontwerp van deze soundbar versterken.

Aan de voorkant hebben we akoestische stof voor het luidsprekersysteem. Het merk is verdwenen Een opening van 2 mm tussen het frame en de stoffen bekleding met het idee dat het lijkt alsof het luidsprekergedeelte binnen het frame “zweeft”.

11 controllers voor surroundgeluid

Start de Beosound Stage-luidsprekers

Naast een zeer zorgvuldig ontwerp is de Beosound Stage uitgerust met elf luidsprekercontrollers. Ze hebben elk een eigen versterker van 50 watt, waardoor een 3-kanaals luidspreker ontstaat.

De bar is voorzien van grote op maat gemaakte woofers die een groter deel van het lagere frequentiebereik bestrijken. De centrale kanaalcontrollers bevatten vier van deze 4-inch woofers, ontworpen om vervorming te verminderen en meer beweging mogelijk te maken, wat resulteert in betere basprestaties.

De middenfrequenties van het middenkanaal worden beheerd door twee 1½ inch middentonenluidsprekers samen met een ¾ inch dome-tweeter. De linker- en rechterkant van de luidspreker zijn geoptimaliseerd voor driedimensionaal geluid. Een 1½-inch middentonen- en ¾-inch tweeter aan elke kant, die een hoek van 45 graden met de as vormen in een deflectorontwerp om een ​​3D-geluidseffect te creëren.

Start Beosound Stage Dolby Atmos

Deze set luidsprekers bereikt een zeer breed geluidsbeeld dat compatibel is met de Dolby Atmos-technologie. Bovendien heeft de bar verschillende luistermodi die zijn geoptimaliseerd om zich aan te passen aan wat er op elk moment luistert. Er zijn vijf verschillende modi beschikbaar: TV, Muziek, Film, Nacht luisteren of Geen.

Net als elke andere soundbar is de Beosound Stage ontworpen om bij de tv te begeleiden. Het kan echter ook als zelfstandig muzieksysteem worden gebruikt. Is compatibel met de belangrijkste transmissietechnologieën omdat het Chromecast, AirPlay 2 en Bluetooth bevat). Het biedt zelfs functionaliteit voor meerdere kamers.

Prijs en beschikbaarheid

Start Beosound Stage Awards

De nieuwe Beosound Stage-soundbar met oppervlakken Aluminium en bronskleur het zal de komende weken online, in geselecteerde winkels en in Bang & Olufsen-winkels verkrijgbaar zijn een officiële prijs van 1.500 euro.

Het voltooide model Gerookt eiken Ze worden alleen verkocht in Bang & Olufsen-winkels en dat is ook zo een officiële prijs van 2.250 euro.

Meer nieuws over… Bang & Olufsen, soundbar