Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Berichten verwijderen die in WhatsApp zijn verzonden als je een fout hebt gemaakt

Er gebeurde van alles met ons allemaal. Misschien omdat je meerdere gesprekken tegelijk voerde en de ontvanger verkeerd begreep, of omdat je tijdelijk boos was. Hoe dan ook, we stuurden allemaal berichten waar we later spijt van kregen… Het mooie is dat WhatsApp-gebruikers ze kunnen verwijderen. Weet je nog steeds niet hoe je berichten die in WhatsApp zijn verzonden, kunt verwijderen als je een fout hebt gemaakt? Nou, je moet verder lezen.

In 2017 kondigde WhatsApp aan dat het nu de mogelijkheid zou hebben om berichten te verzenden die vanaf zijn platform zijn verzonden. Veel mensen juichten het idee toe, maar bekritiseerden het feit dat je maar zeven minuten had om het bericht te verwijderen. Blijkbaar luisterde het bedrijf naar gebruikersverzoeken en besloot deze periode te verlengen.

Tegenwoordig heb je maximaal 68 minuten om de berichten te verwijderen, te verwijderen of op te halen en te bewerken wat je hebt geschreven, zelfs nadat je op de verzendknop hebt gedrukt.

Voorheen was de functie voor het verwijderen van berichten in deze populaire applicatie niet noodzakelijkerwijs nuttig, omdat hiermee alleen het bericht wordt verwijderd van de persoon die het heeft verzonden. Dit betekent dat zelfs als u het bericht van uw telefoon verwijdert, degenen aan wie u het bericht per ongeluk of als gevolg van een spontane beslissing hebt verzonden, het nog steeds kunnen lezen.

Nu brengt deze nieuwe update de optie “Verwijderen voor iedereen” met zich mee, een welkome functie waarvan de voor zichzelf sprekende titel aangeeft dat wat je hebt verzonden, voor de hele chatgroep zal worden verwijderd. In plaats daarvan zien groepsleden een melding waarin staat dat het bericht is verwijderd. De enige waarschuwing waarmee u rekening moet houden, is dat alle deelnemers aan het gesprek de nieuwste versie van WhatsApp op hun apparaat moeten hebben geïnstalleerd.

Er zijn maar heel weinig mensen die nog nooit het probleem hebben gehad om een ​​bericht naar de verkeerde persoon te sturen vanwege een “vingerfout” of een goed beoordelingsvermogen. En als die boodschap een groep bereikt, is het nog veel erger.

Dit is een van de vele andere functies die al zijn verschenen sinds WhatsApp de versie van de iOS-applicatie heeft bijgewerkt. Er is een optie om berichten te plaatsen die wachten op verzending, zelfs als er geen internetverbinding is. De Android-versie beschikt over deze functie al sinds 2016, dus de update voor de iOS-versie was meer dan noodzakelijk.

Groepsberichten verwijderen

Ga als volgt te werk om de door u verzonden berichten te verwijderen en deze van de telefoons van iedereen in een groep te laten verwijderen:

1- Open WhatsApp en ga naar de chat met het bericht dat je wilt verwijderen.

2- Houd uw vinger op het bericht om het te selecteren.

3- Kies Verwijderen In het menu kun je meerdere berichten tegelijk selecteren en verwijderen.

4- U wordt gevraagd of u het alleen voor uzelf of voor iedereen wilt verwijderen. Klik op Verwijderen voor iedereen.

5- Gewoon ademen!

*Artikel bijgewerkt door Daniel Matus op 12 juni 2019.

Aanbevelingen van de redactie

Mục lục