Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Bestanden herstellen vanaf een systeemherstelpunt in Windows 10

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Bestanden herstellen vanaf een systeemherstelpunt in Windows 10

systeemherstelpunten,(systeemherstelpunten) ook wel genoemd Schaduwkopieën(schaduwkopieën) ramen , neem alle bestanden en programma’s op wanneer ze worden gemaakt. Op een gegeven moment wilt u misschien een bestand herstellen dat momenteel ontbreekt. In dit bericht wordt uitgelegd hoe u bestanden kunt herstellen Systeemherstelpunten(systeemherstelpunt). Windows 10 .

Hoe bestanden herstellen vanaf punt systeemherstel(Systeemherstel)

Omdat de ramen biedt geen directe manier om deze kopieën van de show te openen of punten te herstellen, we gebruiken software van derden − Schaduwverkenner . Dit programma kan alle punten lezen systeemherstel(Systeemherstel) en geeft alle bestanden weer die het bevat.

Download Shadow Explorer van de officiële website. Na de installatie voert u het programma uit en het leest onmiddellijk alle schaduwkopieën van de hoofdschijf.

In de linkerbovenhoek kun je de harde schijf vervangen, ernaast staat Vervolgkeuzelijst Systeemherstel(Vervolgkeuzelijst Systeemherstel).

In de afbeelding hierboven kun je zien wat er wordt weergegeven C, en (C)21-04-2021 12:19:57 weergegeven als aanmaakdatum en -tijd Systeemherstelpunten.(systeemherstelpunt)

Rechtsboven Hoek(-rechts) ziet u nog een vervolgkeuzemenu Vooruitzichten . De bestanden zijn te bekijken in:

  • Dete,
  • Lijst,
  • Groot of
  • Kleine iconen.

Zodra u zeker weet dat u de juiste keuze heeft gemaakt, navigeert u naar de map waarin uw bestand is opgeslagen.

Dit kun je zien op de foto hierboven Details .(Details)

Klik met de rechtermuisknopKlik met de rechtermuisknop op een bestand of map en selecteer ” exporteren(Exporteren)”. Er wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Het kopiëren kan enige tijd duren, afhankelijk van de bestandsgrootte. Het systeem zal u vertellen of u het bestand wilt overschrijven als het al bestaat.

Het viel mij echter op dat sommige bestanden een foutmelding geven bij het kopiëren. Dit kan zijn omdat ze al vergrendeld waren of niet mochten worden gekopieerd toen het herstelpunt werd gemaakt.

Je kunt ook met deze tool rennen systeemherstel(Systeemherstel). Menu > Bestand > Systeem configureren Systeem beveiliging. Zo kunt u er snel een maken als u er nog geen heeft.

Er zijn twee versies Schaduwverkenner:

Als je het voor eenmalig gebruik nodig hebt, gebruik dan de draagbare versie, anders kun je het altijd gebruiken Loodgieter(Loodgieter) .

Opgemerkt moet worden dat de software problemen heeft bij gebruik TrueCrypt . In dit geval moet u de volumes als verwisselbare media koppelen. Optie beschikbaar Instellingen > Instellingen > monteren(Mount) volumes als verwisselbare media.

Ik hoop dat dit bericht helpt bij het herstellen van bestanden Systeemherstelpunten(systeemherstelpunt). Windows 10 .

Systeemherstelpunten ook wel genoemd Schaduwkopieën in Windows bevatten alle bestanden en het programma wanneer het is gemaakt. Het is mogelijk dat u op een gegeven moment een bestand wilt herstellen dat nu ontbreekt. Dit bericht laat zien hoe u bestanden kunt herstellen vanaf een systeemherstelpunt in Windows 10.

Bestanden herstellen vanaf een systeemherstelpunt

Omdat Windows geen directe manier biedt om deze showkopieën of herstelpunten te openen, gebruiken we software van derden – Schaduwverkenner. Dit programma kan alle systeemherstelpunten lezen en alle bestanden daarin bekijken.

Download Shadow Explorer van de officiële website. Na de installatie start u het programma en het leest onmiddellijk alle schaduwkopieën van de primaire schijf.

Linksboven, die ernaast zit, kunt u de schijf wijzigen Vervolgkeuzemenu Systeemherstel.

In de afbeelding hierboven kunt u zien (en weergegeven als de datum en tijd) waarop het systeemherstelpunt is gemaakt.

Rechtsboven ziet u nog een vervolgkeuzemenu voor de weergave. De bestanden zijn te bekijken in:

  • Details,
  • lijst,
  • Groot of
  • kleine iconen.

Zodra u zeker bent van uw selectie, navigeert u naar de map waarin uw bestand is opgeslagen.

Op de foto hierboven kun je het zien.

Klik met de rechtermuisknop Klik op het bestand of de map en selecteer exporteren. Er wordt u gevraagd waar u het bestand wilt opslaan. Afhankelijk van de bestandsgrootte kan het kopiëren enige tijd duren. Het systeem zal u vragen of u het bestand wilt overschrijven als het al bestaat.

Ik heb echter gemerkt dat er een fout optreedt bij het kopiëren van sommige bestanden. Het kan zijn dat ze al vergrendeld waren of niet gekopieerd mochten worden toen het herstelpunt werd gemaakt.

Met deze tool kunt u systeemherstel ook starten via Menu > Bestand > Systeembeveiliging configureren. Het helpt om er snel een te maken als je er geen hebt.

Er zijn twee versies van Shadow Explorer:

Als je het voor eenmalig gebruik nodig hebt, gebruik dan de draagbare versie, anders kun je altijd het installatieprogramma gebruiken.

Een punt om op te merken is dat de software problemen heeft als TrueCrypt Is gebruikt. In dit geval moet u volumes als verwisselbare media koppelen. De optie is beschikbaar Instellingen > Instellingen > Volumes koppelen als verwisselbare opslag

Ik hoop dat het bericht helpt bij het herstellen van bestanden vanaf een systeemherstelpunt in Windows 10.