Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Beste apps om gratis muziek te downloaden in 2023

Vandaag zullen we iets anders zien, Apps om gratis muziek te downloaden op Android, iPad en iPhone. Je kunt ook online naar muziek luisteren of muziek downloaden naar je iPhone of Android. Dit is een van mijn hobby’s. Daarom wil ik je vandaag kennis laten maken met de beste beschikbare opties.

Eerlijk gezegd heb ik al een tijdje geen andere app voor het downloaden van muziek geprobeerd dan Spotify.

Als je er een hebt Goedkope Chinese tablet met Android of smartphone Om enkele van de volgende applicaties te gebruiken, moet u de Google Play Store downloaden.

Trouwens, als je naast deze applicaties vooral gratis muziek wilt downloaden Muziek voor videogamesIk raad de website van Patrick de Arteaga aan, Oom is een echte knaller.

Beste apps om gratis muziek te downloaden op Android

Tinytunes – app om gratis muziek te downloaden op Android

Een van de beste apps om gratis muziek te downloaden, het heeft een uitgebreide galerij. In totaal heeft het meer dan een miljoen nummers waarin je zeker je favorieten zult vinden.

Je kunt elk liedje doen met het MP3-formaat om het op elk apparaat af te spelen, of het nu uw computer of uw mobiel is. Luister ernaar waar je maar wilt!

Daarnaast heeft het een vrij interactieve interfacewaarmee u de gewenste zoekopdrachten kunt uitvoeren.

Het heeft ook een geluidsspeler, HD-equalizer, surround sound en nog veel meer.

Bovendien biedt het de gebruiker de mogelijkheid om naar nummers te zoeken op de SoundCloud-muziekpagina en De downloadsnelheid per bestand is erg hoogIn minder dan 20 seconden heb je je favoriete nummer.

Tiny tunes downloaden.

Deezer

Concurreren met Spotify en met de aantrekkingskracht om naar muziek te kunnen luisteren zonder dat je een dataverbinding nodig hebt Dankzij de offline modus.

Toepassingen om gratis muziek te downloaden

Om dit te doen, hoeft u alleen maar de afspeellijsten of nummers op te slaan die u wilt behouden. Als u vervolgens de data- of internetverbinding deactiveert, kunt u de offlinemodus activeren en Geniet offline van je favoriete muziek omdat u alle MP3-muziekbestanden kunt zien die u eerder hebt gedownload en ernaar kunt luisteren in de speler die ze bevat.

Bovendien heeft Deezer een interessante optie voor alle muziekliefhebbers mogelijk gemaakt Laat met twee knoppen zien of je een nummer wel of niet leuk vindtin de beste stijl Facebook.

en bied vervolgens gepersonaliseerde aanbevelingen aan op basis van de selecties die u maakt. Je kunt altijd de muziek zien die je zeker het leukst vindt.

Een goed alternatief als je ervan houdt Ontdek nieuwe muziek.

Deezer heeft ruim 35 miljoen nummers, het is niet zo’n uitgebreide catalogus als Spotify, maar het is een echte beestachtigheid, je moet meerdere levens lang naar nummers luisteren vanaf je mobieltje.

Download link

Applicaties om muziek naar de iPhone te downloaden

Apple-muziek

Deze app om muziek naar de iPhone te downloaden is compatibel met iOSen hoewel het wordt betaald, Je kunt er 3 maanden gratis gebruik van maken Na afloop van de proefperiode van drie maanden kun je deze muziekapp voor iPhone, Mac of iPad nog steeds gratis gebruiken, maar met beperkte functionaliteiten.

Je kunt muziek downloaden naar je Apple-apparaat Zolang je een actief abonnement hebt, is de waarheid dat als je veel van muziek houdt, het de moeite waard is om een ​​abonnement op Apple Music of op Spotify te betalen.

Vanaf 2019 is het ook beschikbaar voor Android.

Downloadlink van Apple Music voor Android.

Spotify

Deze iPhone-muziekdownloadapplicatie is een klassieker. Met deze app kun je gratis naar muziek op iPhone luisteren. in ruil voor een advertentie van tijd tot tijd.

Muziek download-app

Spotify Ook heeft het een premium service voor 9,95, waardoor je onder andere geen advertenties hebt en je de nummers op je iPhone kunt downloaden om offline te luisteren.

En je betaalt een gezinsbijdrage van 14,95 per maand, die je op 6 verschillende rekeningen kunt gebruiken.

Je mag dit hebben Gratis premium service gedurende drie maanden.

Hij heeft meer dan 30 miljoen nummers in zijn catalogus en heeft momenteel meer nummers dan Apple Music

Het is mijn applicatie om muziek naar favoriete iPhone te downloaden.

FM-radio Spanje

Deze applicatie heeft al veel gebruikers, met deze gratis app kun je meer doen dan alleen horen 2.000 stations

Het heeft er ook een Pro-versie zonder advertenties en met meer internationale radiostations.

Het is geen applicatie om gratis muziek te downloaden, maar waarmee je met deze app gratis muziek kunt luisteren vanaf een iPhone, tablet of Android.

Applicatie om gratis muziek te downloaden

Apps voor het luisteren naar muziek op Android

Er zijn vrijwel dezelfde apps om naar muziek te luisteren op zowel iOS als Android.

Zelfs Apple Music is ook beschikbaar voor Android.

Een van de applicaties waar ik het over zal hebben en die ik niet heb opgenomen is Google Play Music, hoewel deze ook beschikbaar is voor Iphone en Ipad in de Apple Store

Google Play Muziek

Erg vergelijkbaar met Spotify en ApfelmusikJe hebt meer dan 35 miljoen nummers beschikbaar.

Het heeft een betaald abonnement, wat betekent dat je geen advertenties hoort en dat je muziek naar je iPhone of Android kunt downloaden om te luisteren als je geen internetverbinding hebt.

Het kost € 9,99 per maand, Je kunt het een maand gratis uitproberen.

De enige waarmee je 3 maanden gratis kunt proberen zijn Apple Music en Spotify, met de rest van de applicaties van dit type kun je slechts één maand gratis proberen.

Google Play Music heeft ook een gratis abonnement waarbij je af en toe advertenties hoort, vergelijkbaar met Spotify.

En welke heeft jouw voorkeur? Google speelt muziek, Spotify, Napster of Apple Music

beste applicatie om muziek te downloaden

MP3-muziek downloaden

Met deze applicatie kunt u uw favoriete muziek op uw mobiel opslaan. Je kunt dus gratis alle gewenste nummers downloaden.

Het is perfect voor iedereen die altijd op zoek is naar nieuwe geluiden en artiesten.

Alle nummers die we via de applicatie downloaden, zijn in MP3-formaat.

Dezelfde applicatie brengt ook een speler waarmee je naar je favoriete nummers kunt luisteren.

Zoals bij de meeste applicaties voor het downloaden van gratis muziek, is een van de nadelen van deze app dat heb wat reclame dit heeft enige invloed op de bruikbaarheid.

Het is echter de moeite waard, omdat u zonder veel moeite uw favoriete muziek kunt vinden en downloaden.

Download MP3-muziek downloaden.

Last.fm

Een van de beroemdste muziekgespecialiseerde websites ter wereld.

Het bevat veel materiaal, waaronder videoclips van de populairste artiesten van dit moment.

Daarnaast bevat het alle informatie over de wereld van de meest complete muziek op internet, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste gebeurtenissen met je favoriete artiesten.

Voer onze topapplicatie in om gratis muziek te downloaden, omdat deze een mp3-muziekdownloadsysteem heeft. Het zijn echter niet de liedjes van het moment die gedownload kunnen worden, maar die van artiesten die hun werk bekend willen maken.

Het heeft ook het nadeel dat het geen zoekmachine bevat in het downloadgedeelteDaarom moet je nummer voor nummer zoeken naar het materiaal dat je wilt downloaden.

Hoewel het niet een van de beste apps is voor het downloaden van gratis muziek, kan het een goede optie zijn als je nieuwe nummers met ongelooflijke stijlen wilt ontdekken.

Last.fm downloaden.

Conclusies

Nu ja! Met deze gratis muziekdownloadtoepassingen kunt u uw favoriete nummers overal mee naartoe nemen zonder dat u verbinding hoeft te maken met een Wi-Fi-netwerk.

Luister waar en wanneer je maar wilt naar je favoriete muziek zonder iets te betalen.