Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Beste grote telefoon 2023: Phablets die het waard zijn om te kopen

Jouw koopgids voor de beste grote telefoons in 2019

Vroeger waren telefoons klein. Zelfs de eerste iPhone had slechts een 3,5-inch display, dat er tegenwoordig opmerkelijk klein uitziet.

De iPhone XS Max heeft een display van 6,5 inch en is niet de enige telefoon met zo’n groot display. Eigenlijk was Apple relatief laat op het grote telefoonfeest.

Je hebt misschien gehoord dat de term phablet telefoontablet betekent. Als je op ons lijkt, wil je misschien altijd een grote telefoon gebruiken en heb je niet eens een tablet.

Grootte doet er toe

De meeste telefoons met beeldschermen groter dan 5,5 inch (van hoek tot hoek) worden als phablets beschouwd, maar de laatste tijd zijn telefoons groter en dunner geworden om op grotere beeldschermen te passen. De meeste telefoons in deze tabel hebben deze hogere beeldverhoudingen, zoals ze bekend staan.

Daarom hebben we in onderstaande tabel de schermformaten en beeldverhoudingen van de telefoons vermeld, zodat je een idee krijgt van hoe breed of hoog de schermen zijn.

Niet alle telefoons met grote schermen kunnen als “groot” worden geclassificeerd, maar de Galaxy S9 is een phablet omdat het vanwege de kleine randen geen enorm toestel is. We zouden de iPhone 8 Plus echter beschouwen als een phablet met een 5,5-inch scherm, een normale beeldverhouding van 16:9 en grote randen.

Samsung, Huawei, LG en anderen hebben telefoons die meestal met twee handen moeten worden gebruikt, zoals B. de grootte van hun beeldschermen. Maar grote telefoons hebben nog andere grote voordelen, zoals grotere batterijen, en de beloning is vaak de moeite waard. Sommige hebben echter een grote batterij nodig, omdat het grote scherm de cel sneller leegmaakt.

De voordelen

Films en tv kijken op een telefoon met een groot scherm wordt een stuk leuker, en u zult de foto’s die u maakt op een groot, levendig scherm nog meer waarderen.

Houd er rekening mee dat het aantal pixels zich over een groter schermoppervlak verspreidt, waardoor een Quad HD-scherm hier meer gewaardeerd wordt dan op een compacte telefoon. Toch ziet zelfs een Full HD-scherm er op een grote telefoon kristalhelder uit – pas wel op voor een lagere resolutie.

Dit zijn de tien beste telefoons met groot scherm die je vandaag kunt kopen

Beste grote telefoon 2019

1. OnePlus 7 Pro

Schermgrootte: 6,67 inchBeeldverhouding: 19,5:9

Het scherm van de OnePlus 7 Pro is niet alleen groot, het is ook prachtig: dit AMOLED-scherm van gebogen glas heeft een verversingssnelheid van 90z en HDR10+ ondersteuning, dus vrijwel al het andere ziet er beter uit. Met een geweldige drievoudige camera, de beste specificaties en sterke software heb je nu de beste grote telefoon.

Lees onze volledige OnePlus 7 Pro-recensie

2. Google Pixel 3XL

Schermgrootte: 6,3 inchBeeldverhouding: 18,5:9

Als je die voorsprong aankan, is de Google Pixel 3 XL een van de beste grote telefoons die je momenteel kunt krijgen. Het heeft de beste camera’s op een smartphone, goede software, een solide batterijduur en een goed gekalibreerd OLED-paneel.

Lees onze volledige Google Pixel 3 XL-recensie

3.OnePlus 6T

OnePlus 6T

Schermgrootte: 6,41 inchBeeldverhouding: 19,5:9

De OnePlus 6T combineert een uitstekend premium design met een groot OLED-display en een prijs die handiger is dan sommige andere high-end telefoons. Met snel opladen en een verbazingwekkende batterijduur is dit een uitstekende keuze als u een apparaat met een groot beeldscherm wilt.

Lees onze volledige OnePlus 6T-recensie

4.Samsung Galaxy S10Plus

Samsung Galaxy S10Plus

Schermgrootte: 6,4 inchBeeldverhouding: 19:9

De nieuwste Galaxy S-telefoon is op zijn best als hij groot is. De S10 Plus biedt het beste beeldscherm van elke telefoon, met een pilvormige uitsparing in de rechterbovenhoek voor de camera’s aan de voorzijde. De prestaties zijn uitstekend en de drievoudige camera’s aan de achterzijde zijn zeer veelzijdig.

Lees onze volledige Samsung Galaxy S10 Plus review

5. Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Schermgrootte: 6,47 inchBeeldverhouding: 19,5:9

De P30 Pro is misschien wel de beste telefoon van Huawei tot nu toe: een groot scherm en een prachtig ontwerp gecombineerd met een fenomenale drievoudige camera aan de achterzijde met een telelens met 5x optische zoom.

Lees onze volledige Huawei P30 Pro-recensie

6. Huawei Mate 20 X

Huawei Mate 20 X

Schermgrootte: 7,2 inchBeeldverhouding: 18,7:9

Met het grootste scherm van alle telefoons op deze lijst is de Mate 20 X een verbeterde versie van de Mate 20 Pro. Het heeft een koptelefoonaansluiting, een kleine inkeping, een vingerafdruksensor en razendsnelle prestaties, aangevuld met de beste batterijduur ter wereld.

Lees onze volledige Huawei Mate 20 X review

7. Oppo Reno 10x zoom

Oppo Reno 10x zoom

Schermgrootte: 6,7 inchBeeldverhouding: 19,5:9

De Reno is een andere telefoon met een groot scherm die deze ruimte optimaal benut met een slimme truc: hij verbergt de selfiecamera en flitsmodule in een haaienvin die uit de bovenkant van de telefoon draait. Dom? Ja. Maar het laat je genieten van deze gigantische AMOLED zonder de afleiding.

Lees onze volledige Oppo Reno 10x Zoom-recensie

8. Apple iPhone XR

Apple iPhone XR

Schermgrootte: 6,1 inchBeeldverhouding: 19,5:9

De iPhone XR is de meest betaalbare high-end iPhone tot nu toe, met een scherm dat groter is dan de gewone iPhone XS. Het is een LCD-scherm, maar nog steeds een zeer goed gekalibreerd paneel met uitstekende aanraakgevoeligheid. Als je een gamer bent, is dit een goede keuze en is verkrijgbaar in zes kleuren.

Lees onze volledige Apple iPhone XR-recensie

9.Samsung Galaxy Note9

Samsung Galaxy Note 9

Schermgrootte: 6,4 inchBeeldverhouding: 18,5:9

De Note 9 is de Samsung-telefoon met groot scherm als je geen inkeping of uitsparing wilt. Het scherm zelf is fenomenaal en het is de enige telefoon op de markt waarin een stylus goed of op een zinvolle manier is geïntegreerd. De levensduur van de batterij is ook uitstekend.

Lees onze volledige Samsung Galaxy Note 9 review

10. Moto G7

Moto G7

Schermgrootte: 6,2 inchBeeldverhouding: 19:9

De Moto G7 is de goedkoopste telefoon met een groot display. Je doet wel concessies op het gebied van schermkwaliteit en resolutie, maar als je een telefoon met een groot scherm en goede prestaties wilt die de bank niet kapot maakt, dan is dit de telefoon.

Lees onze volledige Moto G7-recensie

tags:

Opmerking: we kunnen een commissie verdienen als u via links op onze site iets koopt, zonder extra kosten voor u. Onze redactionele onafhankelijkheid blijft onaangetast. Kom meer te weten.