Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Beste Indiase tv-apps om gratis livekanalen op Android te streamen

]]]]]]>]]]]>]]>

Gratis live tv-apps om gratis Indiase kanalen te bekijken op Android voor naadloos entertainment en bijpraten.

Op zoek naar coole apps om gratis live tv te kijken met Indiase zenders op je Android-smartphone. Dan heeft DigitBin vandaag de beste van de lijst met gratis streaming-apps voor je Android-apparaten samengesteld. Weinig van deze apps streamen geen tv-programma’s vanaf hun servers, maar doorzoeken de webmap om tv-kanalen online te streamen. Hieronder vindt u een uitgebreide lijst met de beste Android-apps om online live tv te kijken via uw wifi- of mobiele netwerk.

]]]]]]>]]]]>]]> ]]]]]]>]]]]>]]>

Veel online streaming-apps op internet zijn misleidend van aard en proberen alleen adware op uw apparaat te injecteren.

Deze apps vragen om machtigingen die niet vereist zijn voor normale werking. Apps kunnen bijvoorbeeld om contactrechten vragen, die uiteraard niet vereist zijn om je favoriete kanalen te streamen.

]]]]]]>]]]]>]]>

De apps die niet zijn gedownload van betrouwbare bronnen zoals Google Play Store of Amazon Store kunnen dat wel zijn potentieel schadelijk en schadelijk voor uw telefoon en ook voor u als gebruiker door uw privacy te schenden.

Daarom raad ik u aan de machtigingen te verlenen waarvan u denkt dat deze het beste zijn voor de manier waarop de app werkt. Machtigingen zijn te vinden onder Instellingen op uw Android-apparaat.

Cijfer: Zorg ervoor dat u onbekende bronnen op uw apparaat heeft ingeschakeld. Om dit te doen, gaat u gewoon naar Instellingen>Beveiliging en controleer eenvoudig onbekende bronnen.

Gratis Indiase live tv-apps om tv-kanalen te bekijken

]]]]]]>]]]]>]]>

Hier zijn de beste Indiase live tv-apps om gratis live kanalen online te bekijken

1. JioTV Live

Dit is een van de meest gedownloade live tv-apps voor Android. JioTv biedt meer dan 80 HD-kanalen in 10 genres en 15 talen. Het is een one-stop-bestemming als u Indiase programma’s op uw smartphone wilt bekijken. Je kunt ook de inhaalfunctie gebruiken om te genieten van het afgelopen programma. Er is ook een downloadfunctie om uw favoriete programma’s op te nemen. Er is echter één hindernis voor deze geweldige app: je moet hun simkaarten op je apparaat gebruiken om de kanalen te gebruiken

]]]]]]>]]]]>]]>

JioTV downloaden

2. Live NetTV

De Live NetTV-app biedt meer dan 150 live tv-kanalen in 7 categorieën: sport, entertainment, nieuws, koken, muziek, kinderen en religieus. De app biedt aan om te serveren Indiase inhoud met een groot aantal gratis Indiase tv-kanalen samen met de diverse regionale televisie.

Kenmerken van Live NetTV

 • U heeft geen inlogaccount nodig.
 • Er zijn geen vervelende advertenties.
 • Je kunt de films filteren op genre, jaartal, beoordeling en type.
 • De interface is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

De app kan worden gedownload van de officiële website en ondersteunt Android-versie 4.1+ –

]]]]]]>]]]]>]]>

Live NetTV downloaden

3. Airtel-tv

Airtel TV is een app voor live tv-spermafilms en tv-programma’s met speciale secties voor live tv en afbeeldingen. De app is alleen beschikbaar voor Airtel SIM-gebruikers, maar het goede aan de app is dat deze met één enkele login tot 5 apparaten kan gebruiken. De app heeft een scala aan Bollywood-, Hollywood-, Tollywood- en andere regionale Indiase cinema. Airtel TV App biedt alle belangrijke kanalen van Sony Network, Zee Network, Network 18 en alle FTA-kanalen uit India.

Kenmerken van Airtel TV

 • Live tv en films van alle regionale netwerken uit India
 • Creëer uw persoonlijke volglijst en krijg eenvoudig toegang tot uw collectie.
 • Toegang tot meerdere apparaten, één login voor al uw apparaten (maximaal 5)
 • Competitie tussen verschillende genres: komedie, drama, actie, thriller, kinderen, wetenschap, trending video’s.
 • Pauzeer hervatfuncties

Airtel TV downloaden | Gratis

4. MX-spelers

]]]]]]>]]]]>]]>

We kennen allemaal de MX Player. Het is de populairste mediaspeler-app voor Android. Het Koreaanse bedrijf werd gekocht door de Indian Time Group. Het motief was om de sterke gebruikersbasis uit India, die ongeveer 400 miljoen gebruikers telt, te bereiken. Time Internet zal het gebruiken als een OTT-service waarmee u gratis kunt genieten van premiumfilms, webseries, MX Originals, tv-shows en live tv met advertentieondersteuning. De dienst is echter gericht op het Indiase publiek. Met een VPN heb je echter gratis toegang tot de uitgebreide inhoud.

Kenmerken van MX Player

 • Schone gebruikersinterface
 • Aantal Bollywood- en regionale films
 • Websjablonen
 • Live-tv en meer

MX-speler downloaden | Gratis

5. Snelle streaming-tv

De Swift Streamz-app biedt livekanalen uit tal van landen, waaronder India, de VS, het VK, Pakistan, Australië, Frankrijk, Griekenland, Canada en andere Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische landen.

Swift Streams-functies

 • Er worden meerdere spelers ondersteund
 • Gratis Live TV zonder abonnement.
 • DLNA en Chromecast ondersteund
 • Ondersteunt meerdere videospelers
 • HD-kanalen
 • Ondersteunt Android 2.2+
 • Android-tablets en -boxen ondersteund
 • Werkt probleemloos op netwerken (Wi-Fi, 3G, 4G)
 • Geen registratie of lidmaatschap vereist
 • Er hoeft geen speler of plug-in geïnstalleerd te worden

]]]]]]>]]]]>]]>

Ik raad u aan MX Player te gebruiken als u wordt gevraagd naar spelers van derden.

Swift-streams downloaden

6. Britse tv nu

Dit is ook een populaire app voor het streamen van live tv, films en programma’s op je Android-apparaat. Ze bieden meer dan 150 kanalen uit landen als het Indiase subcontinent, de VS en het VK.

]]]]]]>]]]]>]]>

Deze app is natuurlijk zo’n app waarmee je naadloos kunt streamen op je apparaat. Je kunt de shows filteren op genre, jaar, beoordeling en type. Voor de app is geen inlogaccount vereist.

De app is niet beschikbaar in de Google Play Store, maar u kunt de nieuwste Apk downloaden van de website.

De app wordt ook ondersteund op FireStick en Android Box

]]]]]]>]]]]>]]>

Download nu Britse tv

6. SonyLivSony Live

Liv van Sony India is een landspecifiek platform voor het leveren van inhoud. Het werkt op hetzelfde freemium-model waarmee je films en tv-programma’s met advertenties kunt bekijken, terwijl voor veeleisendere inhoud een Liv-abonnement vereist is. Het andere goede aan de site is dat deze gratis premium sportprogramma’s zoals La Liga, NBA, World Cup, Serie A, EPL en andere live sporten aanbiedt, maar met een vertraging van 5 minuten die kan worden onderbroken als je een premiumpakket koopt. Kosten ~$4/maand. Het internet heeft rechten op alle films die door Sony worden gedistribueerd en biedt live tv-streaming van kanalen als Animax, Sony Movies, enz.

Kenmerken van Sony Liv

 • Sony Movies Collection gemaakt voor India
 • Populaire sportuitzendingen gratis
 • Werkt ook op een laag netwerk
 • Eenvoudig en gemakkelijk te navigeren op de website

Download Sony Liv | Gratis

7. Exodus Live-tv

]]]]]]>]]]]>]]>

Exodus Live TV App is een andere goede app om gratis live tv te kijken. De app-interface is erg goed en fris in gebruik. De app is gratis, maar bevat advertenties. U kunt een advertentievrije versie krijgen door een bepaald bedrag te betalen. De app is eigenlijk een populaire Kodi-add-on met dezelfde naam.

De add-on is ontwikkeld als een Android IPTV-app.

Tijdens mijn tests ontdekte ik dat de meeste kanalen soepel werken zonder buffer.

Kenmerken van Exodus

 • Een zeer laag bufferpercentage
 • Gratis account, geen registratie vereist
 • Ondersteunt HD-kwaliteit
 • Eenvoudige interface en gemakkelijke navigatie.

]]]]]]>]]]]>]]>

Download de Exodus Live TV-app

8. Hotstar

Hotstar is de grootste media-app als het gaat om het streamen van Star-netwerkkanalen en inhoud, waaronder Star Plus, Star Sports en andere regionale kanalen.

Er zijn twee versies van Hotstar One zonder premiumlidmaatschap die enige vertraging ondervinden, variërend van een paar minuten tot 24 uur.

]]]]]]>]]]]>]]>

Er is ook een premium versie waarvoor je een bepaald bedrag moet betalen. Met een premium lidmaatschap kun je genieten van live tv-kanalen van Star India.

Hotstar Play Store downloaden

9. Mobdro

Mobdro-logo

]]]]]]>]]]]>]]>

Mobdro-logo

Maak kennis met de populairste live tv-app voor Android. Mobdro. Het is een one-stop-bestemming voor live tv, onderverdeeld in films, entertainment, sport, muziek, technologie, dieren, games, anime en spirituele genres. De app host ook populaire tv-programma’s die u kunt downloaden.

De app biedt live tv in meer dan 10 verschillende talen uit meer dan 30 verschillende landen. U kunt dus niet alleen genieten van Indiase televisie, maar ook van kanalen in vreemde talen. Mobdro’s Interface is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Voor de app is geen inlogaccount vereist.

]]]]]]>]]]]>]]>

De app is niet beschikbaar in de Google Play Store, maar u kunt de nieuwste Apk downloaden van de website. De app is

De app wordt ondersteund op apparaten met Android 4.1 of hoger.

Mobdro downloaden

10. Yupp TV Live-tv!

]]]]]]>]]]]>]]>

Yupp TV geeft Jio TV een concurrentiestrijd als het gaat om live tv-streaming en inhaaldiensten.

Bovendien kunnen deze Yupp TV-apparaten inderdaad livekanalen streamen en opgenomen uitzendingen van eerdere afleveringen op uw Android-apparaat streamen.

In eerste instantie kun je helemaal gratis genieten van live televisie dankzij de gratis aanmeldingsbonus en freebies. Je kunt het verwijzingsprogramma ook gebruiken om geld aan de Yupp-portemonnee toe te voegen en gratis van tv-programma’s te genieten.

]]]]]]>]]]]>]]>

Yupp TV downloaden

11. Idem tv

ZEE Entertainment’s Ditto TV biedt een scala aan live-inhoud geleverd door alle netwerkpartners.

De app biedt live tv voor alle grote tv-kanalen, waaronder Viacom 18, Sony, Zee (behalve Star).

]]]]]]>]]]]>]]>

Een ander goed onderdeel van de app is dat deze 7 dagen aan inhaalinhoud biedt. Dus als je een aflevering of twee mist, kun je deze direct streamen en van je show genieten.

U vindt alle shows en films onder de motorkap van Zee Entertainment met regionale inhoud en films onder de Essel-groepslicentie.

Dito TV downloaden

12. MobiTV – Live tv gratis

]]]]]]>]]]]>]]>

MobiTV is een geweldige app waarmee je gratis naar meer dan 300 live tv-kanalen kunt kijken. De app bevat tv-kanalen met Indiase en buitenlandse inhoud. De gebruikersinterface van de app is heel eenvoudig en intuïtief.

MobiTV downloaden

13. Speel Live TV APK

Play Live TV is weer een geweldige Android APK voor gratis live tv die de afgelopen maanden is uitgebracht. Het staat vol met kanalen van over de hele wereld.

]]]]]]>]]]]>]]>

De interface is heel eenvoudig en je kunt gratis live tv kijken vanuit elk land ter wereld. Niet alleen dat, maar het geeft je ook kanaalaanbevelingen op basis van je kijkinteresse.

Speel Live TV APK

14. Zee5

5 van Zee Entertainment is de populaire Indiase video-on-demand-service. De dienst wordt maandelijks ruim 35 miljoen keer bezocht. Het herbergt alle programma’s van Zee Group en Movie Rights tot Indian & Hollywood Movies. Het platform levert inhoud met advertenties om zichzelf te ondersteunen. Je hebt zonder gebruikersaccount toegang tot een groot aantal films, terwijl voor nieuwe films mogelijk een abonnement nodig is, dat binnen een paar maanden in de categorie Gratis terechtkomt. Je kunt dus vrijwel elke film onder de vlag van Zee Productions gratis online streamen. Als India Exclusive-website heb je ook een VPN met Indiase servers nodig om de inhoud zelfs zonder account te bekijken.

Functies over Zee5

 • Gratis Indiase films en tv-programma’s
 • Eenvoudige interface
 • Categorieën en genres voor snelle toegang
 • Geen account vereist

]]]]]]>]]]]>]]>

Zee5 downloaden

16. ThopTV

Met een applicatie als ThopTV mis je geen enkel van je favoriete tv-programma’s. ThopTV host duizenden gratis en premiumkanalen die u gratis kunt streamen zonder account of abonnement. Je krijgt live sport, films, entertainment en meer via de applicaties.

De app host live tv-kanalen uit de VS, het VK, India, Frankrijk, Duitsland, Canada, het Midden-Oosten en andere Europese landen. Je hebt toegang tot alle live sport- en algemene entertainmentkanalen wereldwijd. Vanwege auteursrechtelijke redenen werken sommige kanalen mogelijk niet in uw land. In dit geval wordt aanbevolen om een ​​VPN-applicatie te gebruiken om toegang te krijgen tot deze applicatie met een ander IP-adres.

Kenmerken van ThopTV

 • Live tv-apps gratis
 • Stromen van hoge kwaliteit
 • Aantal Indiase kanalen
 • Regionale en nationale netwerken

]]]]]]>]]]]>]]>

ThopTV downloaden | Gratis

17. VotBeste Indiase tv-apps om gratis livekanalen op Android te streamen 1

Voot is een digitaal platform dat India bedient en is eigendom van Viacom 18. Het platform bedient alleen al op zijn website meer dan 50 miljoen maandelijkse gebruikers. Het heeft ook een speciale app voor Android, iOS en Fire TV. The Voot werkt met advertentie-ondersteunde video-on-demand-service. Voot host inhoud van zijn eigen netwerk van kanalen, namelijk Colors TV, MTV, Nick India, Cineplex en andere televisiekanalen. Er zijn ook een aantal Indiase films beschikbaar om te streamen, waaronder regionale films. The Voot maakt ook zijn eigen weboriginelen, die allemaal gratis kunnen worden gestreamd. De dienst is alleen beschikbaar in India. Mogelijk hebt u een VPN nodig om toegang te krijgen tot de service buiten India.

Goederen via Voot

 • Viacom-films en tv-programma’s
 • Gemakkelijk toegankelijk en gratis te gebruiken
 • Boeket uit tv-series en originelen

Bezoek Voot | Gratis

Bezorgdheid over gegevensbeveiliging en privacy

]]]]]]>]]]]>]]>

De gratis streaming-apps die niet de legale contentaanbieders zijn, zijn altijd van cruciaal belang vanwege datalekken en datalekken. De cyberrouges zijn altijd op zoek naar onschuldige internetgebruikers die hier het slachtoffer van kunnen worden. Het gebruik van gratis, niet-legale streamingdiensten kan in jouw regio ook strafbaar zijn vanwege juridische geschillen.

Hoe veilig te zijn

Sommige van de hierboven genoemde apps bevatten veel programma’s die inbreuk maken op het auteursrecht. Mogelijk staat uw overheid onder controle als u inhoud streamt die niet wettelijk verplicht is. Kijkend naar de aard van de app, zijn er misschien maar heel weinig mensen die het gebruik ervan kunnen weerstaan. Je kunt veilig streamen door gebruik te maken van een VPN-service. Er zijn een aantal VPN-apps en -diensten die geschikt zijn voor alle soorten apparaten.

Wat is VPN?

VPN is een soort online dienst die uw gegevens verbergt door uw internetgebruik naar een andere veilige locatie te sturen. Het vormt een veilige tunnel voor volledige bescherming. Daarom weet uw ISP niet wat u van plan bent. Met andere woorden: uw gegevens worden naar een derde land verzonden, waardoor het voor de serviceprovider moeilijk wordt om het internetgedrag van de gebruiker te bepalen.

Diverse details

 • Als je dat wenst Gebruik je de apps anoniem, dan kun je alle VPN diensten uitproberen zoals OperaVPN, beschikbaar in de Google Play Store.
 • Als een van de streams een fout vertoont of Als u problemen ondervindt bij het laden, kunt u ook een willekeurige proxyserver proberen zoals VPN om de inhoud te streamen.
 • Als de app niet werkt of problemen veroorzaakt, raad ik dit aan Wis gegevens en cache van de app die u wilt repareren Het.

]]]]]]>]]]]>]]>

Conclusie: Het bovenstaande bericht over Android-apps om films en tv-programma’s op internet te streamen omvat de meeste populaire apps om de inhoud naar uw apparaat te streamen. Bovenstaande apps zijn gratis en bieden kwaliteitslinks om de livekanalen gratis te streamen op je Android-telefoon en -tablet.

Als u problemen ondervindt bij het downloaden of gebruiken van de apps, kunt u hieronder reageren.

Deel ook uw waardevolle suggesties en gedachten in de vorm van opmerkingen in de volgende secties.

Als je enige gedachten hebt Beste Indiase tv-apps om gratis livekanalen op Android te streamenKijk dan hieronder CommentaarvakAbonneer u ook op onze DigitBin YouTube Kanaal voor andere belangrijke updates. Onderkant boven!

25 augustus 2019

 • Gratis Indiase live tv-apps om tv-kanalen te bekijken
  • 1. JioTV Live
  • 2. Live NetTV
  • 3. Airtel-tv
  • 4. MX-spelers
  • 5. Snelle streaming-tv
  • 6. Britse tv nu
  • 6. SonyLiv
  • 7. Exodus Live-tv
  • 8. Hotstar
  • 9. Mobdro
  • 10. Yupp TV Live-tv!
  • 11. Idem tv
  • 12. MobiTV – Live tv gratis
  • 13. Speel Live TV APK
  • 14. Zee5
  • 16. ThopTV
  • 17. Voot Voot is een digitaal platform dat India bedient en eigendom is van Viacom 18. Het platform bedient alleen al op zijn website meer dan 50 miljoen maandelijkse gebruikers. Het heeft ook een speciale app voor Android, iOS en Fire TV. The Voot werkt met advertentie-ondersteunde video-on-demand-service. Voot host inhoud van zijn eigen netwerk van kanalen, namelijk Colors TV, MTV, Nick India, Cineplex en andere televisiekanalen. Er zijn ook een aantal Indiase films beschikbaar om te streamen, waaronder regionale films. The Voot maakt ook zijn eigen weboriginelen, die allemaal gratis kunnen worden gestreamd. De dienst is alleen beschikbaar in India. Mogelijk hebt u een VPN nodig om toegang te krijgen tot de dienst buiten India. Goederen op Voot Films en tv-programma’s van Viacom Gemakkelijk toegankelijk en gratis te gebruiken Boeket van tv-series en originelen Bezoek Voot | Gratis gegevensbeveiliging en privacykwesties .ai-rotate {positie: relatief;} .ai-rotate-hidden {zichtbaarheid: verborgen;} .ai-rotate-hidden-2 {positie: absoluut; bovenaan: 0; links: 0; breedte: 100%; hoogte: 100%;} .ai-list-data, .ai-ip-data, .ai-filter-check, .ai-fallback, .ai-list-block, .ai-list-block-ip, .ai -lijst-blokfilter {zichtbaarheid: verborgen; positie: absoluut; breedte: 50%; hoogte: 1px; bovenaan: -1000px; z-index: -9999; marge: 0px!important;} .ai-list-data, .ai-ip-data, .ai-filter-check, .ai-fallback {min-breedte: 1px;} window.demandSupply && demandSupply.surge && demandSupply. surge.displayAd(‘secinfinity.net_fluid_lb+sq_3’) window.demandSupply && demandSupply.surge && demandSupply.surge.displayAd(‘secinfinity.net_fluid_lb+sq_1’) De gratis streaming-apps die niet de legale contentproviders zijn, zijn te wijten aan datalekken en datalekken zijn altijd van cruciaal belang. De cyberrouges zijn altijd op zoek naar onschuldige internetgebruikers die hier het slachtoffer van kunnen worden. Het gebruik van gratis, niet-legale streamingdiensten kan in jouw regio ook strafbaar zijn vanwege juridische geschillen. Hoe veilig te zijn
  • Wat is VPN?
  • Diverse details