Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Beste WordPress-vertaalplug-ins voor een meertalige website

Je denkt misschien welke de beste is WordPress Vertaalplugin voor a Meertalig Website. Als u uw onderzoek doet, kunt u online veel opties vinden.

Maar wat is de beste plugin en hoe gebruik je deze? Google suggereert er veel, maar hoeveel daarvan zijn betrouwbaar? Hoe gebruik ik een specifieke plug-in en waarom is deze zo populair? Dit zijn enkele dingen waar u aan zou kunnen denken als u op zoek gaat naar de beste WordPress-vertaalplug-in Meertalig Website.

WordPress is het wereldberoemde open source-platform waarmee u uw website in uw taal kunt bouwen. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken WordPress om hun website te maken. Maar het probleem is dat WordPress niet over voldoende taalhulpmiddelen beschikt.

Om uw vermoedens tegen te gaan, vindt u hier een lijst met beproefde oplossingen WordPress Plug-ins die u zeker zullen helpen een website in de moedertaal te maken. We zullen enkele voor- en nadelen van de plug-ins bekijken, zodat u de beste plug-in voor u kunt kiezen.

1. Google Websitevertaler

Google-websitevertaler Met de app kunnen gebruikers de inhoud van hun website vertalen met behulp van de Google Translate API. De app maakt gebruik van de standaard Google Translate-knop, die overal op de website kan worden geplaatst.

Met behulp van de zijbalkwidget of een inline shortcode kan de gebruiker de taal weergeven die moet worden weergegeven in de taalwisselaar. Voor bepaalde pagina’s kunnen gebruikers automatische vertalingen aanbieden met behulp van de shortcode-functie. De plug-in geeft via de website van de gebruiker of zijn taalkeuze de vertaalde pagina weer. De plug-in is gratis.

Google-websitevertaler

Google-websitevertaler

2. Vertaal locomotief

Loco Vertalen is een van de beste vertaalplug-ins voor WordPress. Het heeft wereldwijd meer dan 500.000 actieve installaties. Loco Vertalen stelt gebruikers in staat hun WordPress-thema’s en plug-ins rechtstreeks in hun browser te vertalen.

Deze plug-in wordt sterk aanbevolen voor ontwikkelaars die internationale versies van hun WordPress-plug-ins en thema’s willen aanbieden. De Pro-versie begint om $ 5,95/maand.

Loco Translate-plug-in

Loco Translate-plug-in

3. Polylang

De op één na beste tool voor het maken van een meertalige of tweetalige WordPress-site en Polylang is een krachtig hulpmiddel. Het heeft een vrij eenvoudige interface waarmee je je aangepaste berichttypen, pagina’s, widgets, berichten en meer kunt vertalen.

Er zijn niet genoeg plug-ins om WordPress-plug-ins en thema’s te ondersteunen. Er is geen e-commerce-ondersteuning en om deze te krijgen moet u deze tegen een extra vergoeding aanschaffen. Hiermee kunt u een SEO-vriendelijke URL voor verschillende talen maken.

Polylang werkt ook goed met bekende WordPress SEO plugins. Door een taalwisselaar aan de website toe te voegen als zijbalkwidget, kan de gebruiker een taal selecteren. De eenvoudigste versie is gratis. Maar om de pro-versie te krijgen, moet je betalen 99€.

Polylang - Plug-in

Polylang – plug-in

4. VertaalDruk

VertalenPers is een krachtig hulpmiddel waarmee u de website vanaf de frontend kunt vertalen. Hier kan de gebruiker wijzigingen aanbrengen in elk onderdeel van de website. Zonder de interface te wijzigen, kunt u ook inhoud, thema’s, plug-ins en zelfs metadata wijzigen.

De plug-in helpt ook bij het maken van openbaar toegankelijke SEO-URL’s in de gewenste talen. Dit vooruitzicht helpt bij het verbeteren van de paginarangschikking in SEO-zoekresultaten. Deze plug-in is geen freeware en u moet deze aanschaffen. De prijzen beginnen vanaf 79€ voor een persoonlijke licentie.

TranslatePress-plug-in

TranslatePress – Plug-in

5. Weglot

Weglot is een cloudgebaseerd platform voor websitevertaling. Het is compatibel met Shopify, BigCommerce, WordPress en meer. Weglot API is vereist tijdens de installatie omdat het helpt om verbinding te maken met een WordPress-site Weglot.

Kort na deze stap kunt u de voorkeurstaal, de sitetaal en andere talen selecteren die u wilt toevoegen. Om deze wijzigingen door te voeren kunt u bereiken Weglots Daar kunt u de gewenste wijzigingen aanbrengen.

Ze kunnen het vervolgens naar de live website sturen. Enkele van de andere functies zijn onder meer Knop voor het wisselen van taal, Vertaaldiensten van derden, WooCommerce Steun, URL ondersteuning en meer.

Het maandelijkse prijsbeleid maakt Weglot een zeer dure aangelegenheid. Prijzen beginnen vanaf € 8,25 per maand voor één taal en 10.000 Woorden.

Weglot - Plug-in

Weglot – plug-in

6. Vertaal WordPress met GTranslate

GVertalen is een Google Translation-plug-in voor WordPress waarmee gebruikers WordPress kunnen vertalen. Het maakt rechtstreeks verbinding met de Google Translate API en kan vertalingen voor alle ondersteunde talen ophalen.

GVertalen Hiermee kunnen gebruikers een taalwisselaar toevoegen om hun webpagina’s eenvoudig te vertalen. Als alternatief kan het automatisch worden vertaald op basis van de browsertaal van de gebruiker.

De plug-in is ook beschikbaar in een betaalde versie (vanaf $ 5,99/maand), en het stelt gebruikers in staat SEO-vriendelijke URL’s te selecteren en zoekmachines hun vertaalde inhoud te laten indexeren.

GTranslate-plug-in GTranslate – plug-in

7. Meertalige pers

In tegenstelling tot andere vertaalhulpmiddelen Meertalige pers werkt op een heel andere manier. Eén gebruiken meertalige pers U kunt een meertalige website maken waarvoor deze tool een ingebouwd WordPress-netwerk gebruikt met meerdere locaties voor elke taal in plaats van een normale WordPress-installatie te gebruiken.

Daarna verwerkt de plug-in de inhoud voor één taal efficiënt, terwijl de prestaties worden verbeterd door één taal tegelijk te laden. Een interface van één pagina helpt bij het beheren van vertalingen vanaf één dashboard.

Het ondersteunt aangepaste berichttypen, taxonomieën, pagina’s, berichten en meer. De architectuur is zo nauwkeurig dat elke afzonderlijke taal in een eigen directory of zelfs in een subdomein of domeinnaam kan staan.

De prijs voor deze vertaler is $ 199/jaar voor één enkele multisite-licentie.

MeertaligePress-plug-in

MeertaligePers – Plug-in

8.WPML

WPML is een van de meest populaire vertaalplug-ins. Hiermee kunnen gebruikers inhoud, thema’s, plug-ins en meer vertalen. Dit alles is mogelijk met behulp van het krachtige vertaalbeheer van de plug-in.

WPML is een gebruiksvriendelijke interface voor het beheren en vertalen van meertalige inhoud op de hele site. Het ondersteunt alle berichttaxonomieën, aangepaste velden, gegenereerde tekenreeksen en typen die zijn toegewezen door de WordPress-thema’s en plug-ins.

Prijzen: $ 29 voor meertalige blogversie en $ 79 voor meertalig CMS.

WPML-plug-in

WPML – plug-in

9. WordPress-vertaling omzetten

Transponeer vertaling combineert de geautomatiseerde machinevertalingen met handmatige menselijke vertalingen om een ​​betere vertaling te leveren.

Het biedt een gebruiksvriendelijke contextuele interface op de website waarmee gebruikers hun waardevolle bijdragen ter vertaling kunnen indienen. Bovendien kan de websitehost professionele vertaaldiensten inhuren om vertalingen in te dienen.

De geautomatiseerde functie ondersteunt de vertaaldiensten van Yandex, Bing, Google en Apertium. Het is een gratis plug-in.

Transposh-vertaalplug-in

Transposh-vertaling – plug-in

Dat is alles, mensen! We hopen dat u onze lijst nuttig vindt. Vergeet niet uw mening te delen in de opmerkingen hieronder.

Als u informatie heeft over andere vertaalplug-ins en deze in deze lijst wilt opnemen, vul dan het onderstaande feedbackformulier in. Wij zullen het zeker onderzoeken.

Totdat we elkaar weer zien, wat dacht je van het lezen van onze eerdere WordPress-artikelen? Lees verder en werk als een professional!