Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Binnenkort wordt in Pakistan een nieuwe betaalbare elektrische SUV gelanceerd

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Binnenkort wordt in Pakistan een nieuwe budget-elektrische SUV gelanceerd

Het goede nieuws voor Pakistaanse burgers is dat binnenkort een elektrische budget-SUV (Dongfeng Nano Box) voor de lokale markt zal worden gelanceerd. De Dongfeng Nano Box is een nieuwe merknaam Dacia Spring die een nieuwe naam heeft gekregen, maar ook enkele kleine esthetische veranderingen aan de buitenkant en een nieuw interieur heeft. Het verkoopargument moet echter de prijs zijn; De auto begint bij 65.700 RMB, wat overeenkomt met 9.750 USD of 2,2 miljoen PKR. Het zal moeilijk zijn om voor deze prijs een elektrische auto te vinden die plaats biedt aan 4-5 personen en een actieradius van meer dan 200 km heeft.

De meeste carrosseriepanelen zijn uitwisselbaar met andere op Renault Kwid gebaseerde auto’s. De voorbumper, achterlichten en koplampen zijn allemaal verschillend. Het is een slimme manier om kosten te besparen, en alle versies die onder alle verschillende merken worden verkocht, lijken sneller te verkopen dan ze kunnen worden geproduceerd.

Binnenkort wordt in Pakistan een nieuwe betaalbare elektrische SUV gelanceerd

Door het offroad-ontwerp, dat gekenmerkt wordt door een grote bodemvrijheid en compacte overhangen, lijkt hij op de foto’s veel groter dan hij in werkelijkheid is. De werkelijke afmetingen van de auto zijn 3.723 mm lang, 1.579 mm breed en 1.515 mm hoog. Hij past in uw keuken of op uw balkon als u geen garage heeft.

Het interieur van de Dongfeng Nano Box is absoluut onderscheidend en weet zijn bescheiden prijs goed te verbergen. Informatie wordt weergegeven op het 7 inch scherm achter het stuur, terwijl het centrale 10 inch scherm voor entertainment zorgt. Godzijdank voor de automatische klimaatregeling en de enorme draaiknop op de middenconsole die schakelt tussen vooruit en achteruit.

De voorwielen van de Nano Box worden aangedreven door slechts een kleine elektromotor, die in de voetsporen treedt van zijn voorgangers. Met een koppel van 125 Nm en een vermogen van 45 pk (33 kW) ben je niet de koning of koningin van het stoplicht, maar ze loodsen je wel met gemak door de stad. Terwijl de WLTP-cyclusvoorspelling van 225 kilometer voor de Dacia-versie ambitieus is, voorspelt de CLTC-cyclus een actieradius van 331 kilometer. De auto is eigenlijk een leuk stadswinkelwagentje; de batterij van 27,2 kWh heeft een bereik van ongeveer 200 kilometer.

Het goede nieuws is dat een kleine batterij in ongeveer 30 minuten tot 80% van zijn capaciteit kan worden opgeladen; Het volledig opladen duurt echter 4 uur vanwege hitteproblemen bij kleine batterijen en een aanzienlijke vertraging van de oplaadcurve naarmate de cel opnieuw wordt gevuld.

Net als al zijn broers is de Nano Box verkrijgbaar in twee versies. Terwijl de duurdere 71.700 RMB ($10.640) kost, kost de goedkopere 65.700 RMB ($9.750). Gezien het feit dat het bedrijf op de eerste dag meer dan 10.000 bestellingen ontving en nu een wachtlijst van twee maanden heeft, zijn de kosten en de schattigheid ongetwijfeld effectief. Een elektrische fiets is nog steeds een optie als je in een stad woont en een goedkoop maar onderscheidend EV-vervoermiddel wilt. Maar als je waarde hecht aan je leven, koop dan uiteraard een Nano Box.

Uitchecken? Ayeza Khan wordt de meest gevolgde Pakistaanse beroemdheid op Instagram