Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Black Shark 2 Pro is beschikbaar in Italië

Goed nieuws voor alle fans van mobiele videogames: de nieuwe Zwarte haai 2 Pro is nu verkrijgbaar in heel Europa, inclusief Italië. Dit is het nieuwste mobiele gamingapparaat van Black Shark, een gamingtechnologiebedrijf gecontroleerd door Xiaomi. De aankondiging aan gepassioneerde gamers over de hele wereld werd gedaan tijdens een exclusief evenement in Kuala Lumpur, Maleisië. Er werden ook interessante partnerschappen aangekondigd met verschillende belangrijke spelers in de videogame-industrie.

Black Shark 2 Pro: functies

De nieuwe Black Shark 2 Pro beschikt over verschillende updates en innovaties om een ​​nog betere game-ervaring te bieden. Het apparaat beschikt over een processor Qualcomm Leeuwebek 855 Plus12 GB RAM, tot 256 GB geïntegreerde UFS 3.0-opslag e Vloeistofkoelsysteem Direct contact kan de temperatuur van de hoofd-CPU met 14 graden verlagen, wat solide chipsetprestaties garandeert.

de ontwerp ziet er zoals altijd boeiend uit, geïnspireerd door de taal van racewagens. Bij deze gametelefoon wordt niets aan het toeval overgelaten: de ergonomie van het apparaat is ontworpen om zo goed mogelijk aan de behoeften van gamers te voldoen. Het gebogen middengedeelte is ontworpen om met het horizontale scherm te spelen, waardoor het apparaat prettiger in de hand ligt tijdens lange gamesessies. Een van de nieuwe features van deze versie is: Haaien ogentwee nieuwe RGB-lampen die specifiek zijn toegevoegd aan de lichtbalken die al aan beide zijden aanwezig zijn en het verlichte logo op de achterkant.

De game-ervaring wordt gemaximaliseerd dankzij het AMOLED scherm 6,39 inch met Verversingssnelheid van 240 Hz en extreem lage aanraaklatentie: de responssnelheid is geoptimaliseerd tot slechts 34,7 ms. Bovendien is de procentuele aanraaknauwkeurigheid van het scherm slechts 0,3 mm. MasterTouch 2.0 Spelers kunnen vervolgens stevig op de twee touchpads links en rechts drukken om met slechts twee duimen verdere acties op het scherm te activeren. Bovendien, met de eerste DSP Black Shark (onafhankelijke beeldprocessor) die wereldwijd op een smartphone wordt gebruikt, werkt met Pixelworks om de beste weergave voor de game te bieden.

De Black Shark 2 Pro heeft meerdere spelmodi: Shark Space, console voor aansluiting op draagbare gamingaccessoires, gehost, aangesloten op een tv. Om de meest memorabele momenten van uw eigen spelacties vast te leggen en deze op sociale netwerken te delen, zorgt de functie voor zichzelf Haai tijdterwijl de nieuwe instelling Aanpasbare D-Pad geeft spelers de mogelijkheid om het personage te verplaatsen met slechts de helft van de beweging met hun vingertoppen.

Maak de vlaggenschipuitrusting compleet twee 48 MP- en 13 MP-camera’swaarbij de hoofdlens het vlaggenschip Sony IMX 586 IC draagt, compleet met Super Night-modus en een echt DC-helderheidsaanpassingssysteem dat de helderheid en het oogcomfort verbetert zonder flits.

De Black Shark 2 Pro is verkrijgbaar in verschillende versies Kleurvariaties: Shadow Black, Iceberg Grey en Gulf Blue, gekenmerkt door een oranje metalen streep in het midden en blauw glas aan de achterkant. Het Black Shark 2 Pro-pakket bevat complete gamingaccessoires, inclusief de linkergamepad en gamepad-ondersteuning. Alle Black Shark 2 Pro-modellen zullen binnenkort beschikbaar zijn op de Black Shark-website.