Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Blackview BV6100, een robuuste mobiele telefoon met 5580 mAh, USB C en NFC.

Blackview BV6100 Het maakt deel uit van de lanceringsreeks van 2019 van dit groeiende bedrijf. Andere huidige modellen zijn de BV9600 Pro En BV9600 Pro. Zwartzicht Het slaagt erin een robuuste smartphone te lanceren, uitgerust met een krachtige batterij en een ietwat ongebruikelijk ontwerp BV6100.

Kenmerken van Blackview BV6100

Wij zullen het weten Kenmerken van Blackview BV6100:

scherm en ontwerp

Hij BV6100 Het past niet in het ontwerppatroon van gerugeriseerde telefoons, die doorgaans rustieker en dikker zijn. In plaats daarvan vertrouwt het bedrijf op een relatief dun ontwerp van 11,5 millimeter en een aantrekkelijke behuizing Corning Gorilla Glass glas aan beide zijden. Aan de achterkant is het glas gespiegeld en tussen beide zijden bevindt zich een elegant en dun metalen frame.

Voor de rest, en zoals typisch is voor een robuuste mobiele telefoon, heeft de terminal dat wel 3 beschermingsgraden: IP68 tegen water en stof, IP69K en MIL STD 810 militaire certificering. We maken ons dus geen zorgen over zware omstandigheden zoals vallen, duiken, stof, sterke schokken, extreme hitte of kou, enz.

Wat het ontwerp van het scherm betreft, het is ook elegant met zijn inkeping in de rechterhoek en een zeer royale diagonaal, van phablet 6,88 inch. Vanuit technisch oogpunt was de resolutie echter beperkt tot 1352 × 640 pixels HDdie samen met de uitgebreide diagonaal a Pixeldichtheid van slechts 217 PPI… natuurlijk de Paneel is van het IPS LCD-type en het moderne formaat is 19:9. Anders is de telefoon verkrijgbaar in twee presentatiekleuren: grijs en zilver.

geheugen, processor en besturingssysteem

Als we het over hardware hebben, Zwartzicht heeft bij de keuze voor een quad-core Mediaset-chipset gekozen voor de meest basale eisen 3 GB RAM + 16 GB ROM-opslag in plaats van minimaal 32 GB. Uiteraard uitbreidbaar via microSD-slot tot maximaal 128 GB. Het besturingssysteem is het nieuwe Android 9.0 Taart.

Blackview BV6100 heeft een dubbelzijdig glasontwerp en is verkrijgbaar in grijs en zilver

accu

Met een krachtig 5580mA batterijTegenwoordig weten we dat het bedrijf, in plaats van uit te blinken in hardware- en schermaspecten, een mobiele telefoon wil aanbieden met een zeer goede duurzaamheid en autonomie. Dit is ideaal voor gebruikers van extreem werk en bepaalde risicovolle sporten.

camera’s

De De selfiecamera heeft een 5 MP-sensor, met lensopening f2.4. Ondertussen de De hoofdcamera is dubbel met 8 MP + 0,3 MP-sensorenLED-flitser en basisfuncties zoals autofocus.

connectiviteit

Wat connectiviteit betreft, hebben we single-band WiFi, datatransmissie in 4G LTE, evenals enkele andere recente elementen zoals Bluetooth 5.0, GPS-navigatie, GLONASS, Beidou en Galileo en NFC-verbinding. Ook door de USB Type-C-poort waren we aangenaam verrast: er is het dual SIM-slot, de 3,5 mm audio-aansluiting en de FM-radio. Hoe extra is een scanner aan de zijkanten sensoren voor ontgrendeling, gyroscoop, magneet, kompas en licht.

Blackview BV6100 prijs

Hij Blackview BV6100 prijs Er is ongeveer 135 euro om te wisselen. Het is waar dat er mobiele telefoons te vinden zijn met vergelijkbare prijzen en een krachtigere configuratie, maar de kenmerken van robuustheid en autonomie zijn voor deze prijs moeilijk te vinden.

Conclusies en meningen over de Blackview BV6100

Hij Blackview BV6100 Het is een sterke telefoon van goede kwaliteit. Het wordt gekenmerkt door autonomie, design (om een ​​robuuste mobiele telefoon te zijn) en weerstand. Wij “geven” USB C, BT 5.0 en NFC. Vooral de resolutie van het scherm vanwege de diagonaal wordt echter bekritiseerd. De terminal is ideaal voor iedereen die een eenvoudig apparaat nodig heeft en zich geen zorgen wil maken over de autonomie.

Officiële site van Zwartzicht in Spanje

De Blackview BV6100-ingang is een robuuste mobiele telefoon met 5580 mAh, USB C en NFC. Het werd voor het eerst gepubliceerd op Red Planet.