Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Blackview BV9100 – de smartphones Alles verandert

Als we eerder aan een robuuste all-terrain smartphone hebben gedacht en het is een extreem groot toestel met meer bescheiden features, dan wil Blackview daar verandering in brengen.

Het merk is in dit specifieke segment enorm geëvolueerd en de nieuwe Blackview BV9100 laat dit zien.

All-terrain smartphones – de evolutie

De afgelopen jaren hebben we veel gesproken over smartphones op ruig terrein of, met andere woorden, robuuste telefoons. De vraag neemt toe en het aanbod groeit en past zich aan de behoeften van de consument aan.

De nieuwe Blackview BV9100 laat zien dat het merk het pad van de evolutie volgt, zowel qua design als aanverwante technologie.

& nbps;

Blackview BV9100 – Wanneer autonomie telt

Omdat dit een smartphone is die bedoeld is voor het vuilere, gevaarlijkere werk of extremere activiteiten, kan het lastig zijn om de smartphone overal en altijd op te laden.

Daarom biedt de nieuwe Blackview BV9100 een enorme batterij van 13.000 mAh. Bovendien zorgt deze batterij voor snel opladen van 30W (5V/6A).

In de vorige video is te zien hoe twee modellen het tot nu toe hebben gedaan qua verbruik en hoe ver de nieuwe BV9100 kan gaan.

& nbps;

Het optreden

De prestaties van deze Android 9.0 zijn afhankelijk van de processor HelioP35. Verder is er 4GB RAM en 64GB intern geheugen aanwezig. Kan een microSD-kaart tot 128 GB meenemen.

Een ander detail dat Blackview niet mist, is de toevoeging van NFC. Er zijn al verschillende modellen die dit bevatten en het is erg handig geweest voor betalingen. Onder de sensoren is het ook de moeite waard om de gyroscoop en de vingerafdruksensor te benadrukken.

Blackview BV9100 - de smartphones Elk terrein verandert 2

Wat camera’s betreft, zit er een Sony-sensor van 16 MP aan de achterkant, ondersteund door een secundaire sensor van 0,3 MP. Aan de voorkant is de sensor ook 16 MP, maar het is Samsung.

& nbps;

Het verzet

Tenslotte moeten we het nog hebben over de weerstand van de smartphone. De BV9100 wordt geleverd met een 6,3 inch scherm (FullHD+) en is waterdicht. Bovendien maakt de stevige structuur hem ook bestand tegen vallen en sterke stoten.

Kortom, naast het MIL-STD-810G militaire certificaat zijn er IP68 en IP69K certificaten beschikbaar.

Blackview BV9100 - de smartphones Elk terrein verandert 3

De Blackview BV9100 is beschikbaar voor pre-order voor minder dan € 200. De prijs zal na 6 september echter waarschijnlijk licht stijgen.

Blackview BV9100

Mục lục