Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Bose Frames-overzicht

AMERIKAANSE AUDIGIANT Bose staat bekend om zijn noise-cancelling koptelefoons en Bluetooth-speakers. De afgelopen jaren heeft het merk de zaken echter een beetje door elkaar geschud door te innoveren in ruimtes die buiten zijn gebruikelijke opdracht vallen. Neem bijvoorbeeld de Sleepbuds, die het bedrijf vorig jaar lanceerde om mensen beter te laten slapen in rumoerige omgevingen met speciaal ontworpen, geluidsmaskerende tonen.

Nu heeft het bedrijf een zonnebril gemaakt, Bose Frames genaamd, met unieke luidsprekertechnologie waarmee je naar je favoriete muziek kunt luisteren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een koptelefoon, terwijl je toch kunt horen wat er om je heen gebeurt. En het beste deel? Alleen jij kunt het geluid horen dat eruit wordt gepompt.

Maar zijn de kaders voor het gebruik van IRL praktisch of meer nieuw? Dat is precies wat u zult ontdekken.

ontwerp en pasvormOm te beginnen zijn de monturen er in twee stijlen: Rondo – ronde monturen met een beetje meer retro-uitstraling, en Alto – vierkante monturen die lijken op de Wayfarer-zonnebrillen van Ray-Ban. We hebben de Rondo getest, die volgens ons een stijlvoller tintje heeft. Techjournalisten kunnen ook stijlvol zijn, weet je.

Welk model je ook kiest, de frames zijn enkel verkrijgbaar in het zwart. De lenzen zelf kunnen echter eenvoudig worden verwijderd en vervangen door een andere kleur, hoewel de keuze momenteel beperkt is tot gespiegeld zilver voor de Alto en roségoud voor de Rondo. Toch is dit een zegen voor diegenen die geneigd zijn hun zonnebril te laten vallen en de lenzen te bekrassen (die ook 99 procent van de UVA/UVB-stralen blokkeren, zouden we kunnen toevoegen).

Bose Frames-beoordeling 2

Qua ontwerp lijken ze vrijwel op elke andere zonnebril, behalve dat ze enkele oplaadpennen op de rechterarm hebben die de ingebouwde luidsprekers van stroom voorzien. Vanwege deze specifieke audiofuncties zult u merken dat het montuur iets omvangrijker is dan uw typische zonnebril, vooral op de armen waar de luidsprekers zitten. Dit is echter een noodzakelijke afweging gezien wat er binnen gebeurt. Dit is waar de batterijen, bewegingssensoren, microfoon, luidsprekers en Bluetooth-circuits zijn ondergebracht.

Het goede is dat ondanks al deze technologie de frames niet misstaan ​​en met 45 g ook niet overdreven zwaar aanvoelen. Dat is wat er echt indrukwekkend aan is; Je zou niet verwachten dat ze eruit zien of aanvoelen als traditionele zonnebrillen, maar dat is wel zo. Ze zien er geweldig uit en voelen supercomfortabel aan, dus de bonusaudiofunctie geeft ze echt de wow-functie.

Bose Frames-beoordeling 3

De Bose Frames worden niet alleen geleverd met twee luidsprekers, maar het bedrijf heeft ook nagedacht over wat het nog meer kan toevoegen zonder ze in Google Glass te plaatsen. Er is geen camera – godzijdank, maar er is een microfoon zodat je kunt bellen en met je vrienden kunt praten zonder zelfs maar de telefoon uit je zak te halen. Dit kan worden geactiveerd door op een kleine gouden knop onder de rechterarm van het frame te tikken.

Bose Frames-beoordeling 4

Deze knop kan ook worden gebruikt om audio te pauzeren en af ​​te spelen. Het is echter helaas niet mogelijk om het volume te wijzigen of naar het volgende nummer te gaan. Om dit te doen, moet u uw telefoon gebruiken. Er is ook een AR-functie waarmee u Google Maps-inzichten kunt horen met een simpele dubbele tik op de armen. Zie het gedeelte Functies voor meer informatie.

TechnologieHoe werken de Bose-frames? Welnu, ze zijn in staat om behoorlijke geluidskwaliteit in je oorgaten te brengen via twee kleine luidsprekers die recht voor je oren in de pootjes van de zonnebril zitten. Muziek wordt via kleine luidsprekerroosters rechtstreeks in uw gehoorgang gekanaliseerd, terwijl ruisonderdrukkende audio naar buiten wordt geprojecteerd, zodat de mensen op wie u niet al te boos bent, naar uw schuldige genoegens luisteren. Volgens Bose resulteert dit in ongeveer één procent van de lekkage, maar als je het volume goed hebt opgezweept, is het waarschijnlijk ongeveer 10 keer zo veel. Toch is dat best aardig als je het ons vraagt.

Bose Frames-beoordeling 5

AudioDit is dus het moment van de waarheid. Produceren de Bose Frames echt audio die de moeite waard is om naar te luisteren? Het antwoord is ja, een soort van. Maar het hangt ervan af wie je bent. Audiofielen zullen bijvoorbeeld niet kunnen genieten van het gebrek aan echt meeslepend geluid dat uit de zonnebrilarmen komt. De geluidskwaliteit is echter nog steeds erg goed en zeer helder.

Het andere geweldige is dat ze erg lijken op beengeleidingstechnologie, dus ze hebben veel praktische toepassingen voor koptelefoons zonder koptelefoon. Als je bijvoorbeeld door een stad loopt of fietst, is het veel veiliger als je de kabels niet hebt aangesloten terwijl je naar podcasts luistert of een routebeschrijving van Google Maps ontvangt die wordt gestreamd via een aangesloten smartphone.

Bose Frames-beoordeling 6

Het nadeel hiervan is echter dat het geluid niet zo diep is als bij in-ear koptelefoons.

KenmerkenEen ander ding om aan te wennen is dat je de frames niet omdraait terwijl ze nog verbonden zijn met je telefoon. Doe je dit wel dan wordt de bluetooth losgekoppeld en moet je opnieuw verbinding maken door op het kleine gouden knopje te drukken. Vroeger deden we dit regelmatig als we de bril afzetten. Als u echter eenmaal heeft geleerd dat u mogelijk op de gouden knop moet drukken om opnieuw verbinding te maken, zult u merken dat het eenvoudig en intuïtief is.

Bose Frames-beoordeling 7

Een ander (echt indrukwekkend) kenmerk van de Bose Frames is hun AR-mogelijkheid. Zodat je beseft dat augmented reality niet altijd gelijk staat aan een puur visuele ervaring.

Alle augmented reality-functies van deze bril worden via audio overgedragen. De bril zelf heeft trackers en gebruikt de gps van je smartphone om je locatie te bepalen. Er zijn momenteel slechts zes AR-apps om uit te kiezen, waarvan de meeste gericht zijn op navigatie en entertainment. Als u bijvoorbeeld op de arm van het frame tikt, geeft een stem u de routebeschrijving naar een plaats of de recensies van een restaurant waar u voor staat.

Houd er echter rekening mee dat deze functies momenteel alleen beschikbaar zijn op iOS-apparaten. Het vermoeden bestaat echter dat er binnenkort ondersteuning voor Android-toestellen beschikbaar zal zijn, al is er nog geen exacte datum vastgesteld.

connectiviteit en batterijduurDe frames worden opgeladen via een pogo-pin-kabel, zoals het geval is met Snap Spectacles of MagSafe-opladers op oude Apple-laptops. Volgens Bose kan het afspelen van audio tot 3,5 uur duren en kan het in de stand-bymodus tot 12 uur blijven staan. We dachten dat dat ongeveer klopte, maar het is moeilijk om precies te zeggen, aangezien je over het algemeen niet de neiging hebt om drie en een half uur achter elkaar door te brengen met het gebruik van de functie voor het afspelen van muziek.

Bose Frames Beoordeling 8

In onze ervaring duurden ze ongeveer een dag, die we tijdens de vakantie moesten aan- en uitzetten. een uur of zo op het strand, 30 minuten lopen en fietsen en nog een uur relaxen in de tuin van de villa. Je merkt dat je geen uren zit met de non-break functie. Het duurt ongeveer twee uur om de batterij weer volledig op te laden.

Bose Frames-beoordeling 9

samengevatDe Bose-bril is geen slimme bril, maar dat zou hij ook niet moeten zijn. In onze oren zijn het stijlvolle zonnebrillen met als bonus een aantal geweldige ingebouwde audiofuncties. We gebruiken ze graag (als het weer het toelaat in het VK) en hebben ontdekt dat ze een geweldige aanvulling zijn op onze vakanties.

Met £ 199 zijn ze niet bepaald waar voor hun geld, maar als je bedenkt hoeveel mensen betalen voor designerzonnebrillen, die doorgaans veel minder bieden tegen hogere kosten, denken we dat ze elke cent waard zijn.

Het zal ook spannend zijn om te zien waar Bose naartoe gaat met de AR-mogelijkheden. Hoewel ze in dat opzicht niet al te baanbrekend zijn, denken we dat dit het begin kan zijn van iets heel spannends.

De goedeStijlvol, geluidskwaliteit beter dan verwacht, een grote nieuwigheid.

De slechteGeen volumeregeling of regeling voor het overslaan van nummers.

de lelijke Een beetje omvangrijk.

Barman scoort: 8/10