Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Breaking Bad-filmoverzicht en samenvatting verschijnen op Netflix

Op Netflix is ​​een overzicht verschenen van de lang geruchtmakende Breaking Bad-film.

De lijst, die inmiddels is verwijderd, verwijst naar de titel van de film als El Camino: A Breaking Bad Movie.

Bovendien omschreef Netflix de serie als volgt: “De voortvluchtige Jesse Pinkman (Aaron Paul) vlucht voor zijn ontvoerders, de wet en zijn verleden. Geschreven en geregisseerd door ‘Breaking Bad’-maker Vince Gilligan. “

Interessant is dat ondanks alle speculaties een Breaking Bad-film nooit officieel is bevestigd door omroep AMC. In plaats daarvan bleven geruchten circuleren dat de vermeende film zich zou afspelen na de gebeurtenissen van Breaking Bad en de meth-kookassistent en voormalig student van seriester Walter White zou volgen. De synopsis op Netflix lijkt deze berichten te bevestigen.

Volgens berichten uit voorgaande jaren zou de film exclusief op Netflix worden uitgezonden voordat hij op een later tijdstip op AMC zou worden uitgezonden. Deze regeling lijkt waarschijnlijk omdat alle seizoenen van Breaking Bad op Netflix staan ​​en Gilligan heeft toegeschreven dat de streamingdienst de populariteit van de serie heeft vergroot.

Meer recent onthulde Bob Odenkirk, die Saul Goodman speelde in Better Call Saul en momenteel de rol speelt in Better Call Saul, dat de film in het geheim al is opgenomen. Gezien zijn opmerkingen en het feit dat er een vermelding voor El Camino op Netflix staat, is het mogelijk dat de film relatief binnenkort uitkomt.

Afgezien van de vermeende betrokkenheid van Paul is er verder niets bekend over El Camino.

Fotocredit: AMC

Via: Complex