Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Brief aan een vriend, aan mijn favoriete persoon

Vriendschap is ongetwijfeld de emotionele band die twee mensen sterk met elkaar verbindt. Het hebben van zo’n relatie met iemand zorgt voor de mooiste steun en liefde die iemand kan bezitten. Soms is het goed om een ​​brief te schrijven voor een vriend, voor de persoon die je altijd vergezeltom u te herinneren aan de waarde die het heeft in uw leven.

mijn beste vriend

Beste vrienden worden niet gedefinieerd door de tijd dat ze elkaar kennen. Iemand kan binnen een paar maanden je beste vriend worden. Afhankelijk van het vertrouwen, de genegenheid en het begrip dat in deze tijd is opgebouwd. Als je een brief schrijft voor een vriendin, vertel haar dan alles wat je voelt.

In goede en in slechte tijden

De kwaliteit van een vriend is om aan je zijde te staan ​​bij elke lach en elke traan die valt. Het herinnert u er echter ook aan wat u verkeerd doet en wat u niet doet. Lees de volgende brief aan een vriend om u te inspireren.

Brief aan een vriend: “Voor duizend jaar vriendschap”

Laten we duizenden jaren bij elkaar blijven, dat is mijn grootste wens. Mogen we genieten van een lach en een traan, van slechte en goede tijden. Ook dat we elkaar belachelijk maken en medeplichtig blijven aan dit leven.

Dit zijn slechts enkele van de wensen die ik zou willen hebben voor onze langdurige vriendschap. Vandaag, twaalf jaar na onze eerste ontmoeting, zijn we onafscheidelijke vrienden geworden. Ik herinner me dat we met elkaar spraken toen we voor het eerst op school rouwden en nu naar elkaar keken.

Vandaag, mijn dierbaarste vriend, zijn we niet langer samen vanwege de wreedheid van het leven. Vandaag zijn we miljoenen kilometers verwijderd. We hebben echter het geluk gehad dat we samen zoveel uitdagingen hebben overwonnen dat dit slechts een van de vele is. Omdat we iedereen hebben overtroffen, was ik niet bang toen ik het nieuws van je vertrek ontving. Kortom, ik was er zeker van dat de onze veel langer mee zou gaan.

Bedankt dat je je hart hebt geopend en mij uren van je tijd hebt gegeven. Bedankt dat je voor mij bent geworden wie je nu bent. We hebben nog geen geschreven einde, want ondanks de afstand zullen we duizenden jaren samen blijven.

Ik hou van je beste vriend.