Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Canon EOS M6 Mark II digitale camera officieel aangekondigd

Ongeveer een week geleden werd in een uitgelekte promotievideo onthuld dat Canon een nieuwe camera in de maak had, de EOS M6 Mark II. Als je geïnteresseerd bent in de camera, zul je blij zijn te weten dat Canon sindsdien officieel de lancering heeft aangekondigd van zijn nieuwste spiegelloze camera.

Toch is de beslissing om de EOS M6 Mark II te lanceren interessant. Dit komt omdat Canons eerdere spiegelloze inspanningen niet zo goed hebben gepresteerd. Het bedrijf heeft sindsdien een nieuwe reeks full-frame EOS R-systeemcamera’s gelanceerd die betere resultaten lijken te behalen.

Het is echter mogelijk dat de EOS M6 Mark II een goedkoper alternatief is. Daarnaast zal de EOS M6 Mark II beschikken over een 32,5 megapixel CMOS APS-C sensor en gebruik maken van de DIGIC 8 beeldprocessor. Het ondersteunt ook 4K-video-opnames met maximaal 30 fps of 1080p bij 120 fps. Er is ook ingebouwde WiFi en Bluetooth om draadloze transmissie te vergemakkelijken.

Als de camera klinkt als iets waarin je misschien geïnteresseerd bent: Canon heeft de EOS M6 Mark II geprijsd op $ 850 voor alleen de body-modus en zal in september op de markt komen.

Geplaatst in. Lees meer over en. Bron: VS.canon