Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Careem lanceert Falcon Project om aspirant-ingenieurs in Pakistan te ondersteunen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Careem lanceert Falcon Project om aspirant-ingenieurs in Pakistan te ondersteunen

Careem lanceerde het Falcon Project om leer- en werkgelegenheidskansen te bieden aan jonge en ambitieuze ingenieurs in de hele regio. Het programma bestaat uit meerdere trainingsmodules die twaalf maanden duren, waardoor pas afgestudeerden praktische ervaring kunnen opdoen bij het oplossen van problemen uit de echte wereld met behulp van Careem’s technische faciliteiten van wereldklasse.

Tot op heden zijn er meer dan twintig Falcons geregistreerd in het programma, waarvan er negen met succes zijn overgestapt naar kerntechnologieteams verspreid over de regio. Door deze transitie kunnen ze rechtstreeks aan meerdere gebieden van het Super App-aanbod werken, zoals: B. Mobiliteit van mensen, dingen en geld. De Falcons krijgen ook de kans om samen te werken met senior engineers bij Careem die een schat aan ervaring meebrengen van mondiale technologiebedrijven zoals Microsoft, Google, Facebook, Amazon en Flipkart.

Senior technisch directeur, Khurram Naseemgezegd:

Careem is van plan van Pakistan een epicentrum van technologie te maken door het engineering- en IT-landschap uit te breiden en pas afgestudeerden uit het hele land aan te nemen. Deze Falcons zullen op afstand samenwerken met de bredere technische teams in Caïro, Jordanië, Karachi en Lahore.

Careem heeft tot nu toe meer dan 800.000 kapiteins op zijn platform geregistreerd. Als de super-app van de regio biedt Careem talloze mogelijkheden door zijn diensten uit te breiden met mobiliteit voor mensen, geld, boodschappen, bezorging van dagelijkse benodigdheden, peer-to-peer-overdrachten en mobiele opwaarderingen.

Ook uitchecken? Careem’s nieuwe “Go Mini Saver” -rit schiet te hulp!