Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Cheatcode-trackertool om spelers te verwijderen

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Cheat Code Tracker Tool voor het knippen van spelers

Er is niets beter dan achterover leunen en in het weekend een paar uur je favoriete videogame spelen. Maar wat gebeurt er als je een bepaald niveau bereikt dat moeilijk te overwinnen is? Kijk, je bent niet de beste speler ter wereld, een noob-krijger zoals sommigen zouden zeggen. In dit geval wil je waarschijnlijk dat je problemen opgelost worden, en dat is prima. Ja, het toont je enorme zwakte, maar dat is oké; misschien.

Daarom hebben we op internet gezocht naar tools waarmee spelers vals kunnen spelen, en we hebben het hier niet over illegale cheats, dus probeer niet verder te gaan als dat is waarvoor je hier bent. Op zoek naar een kwaliteitscheattool voor Windows 10 wij tegenkwamen Cheatbook-database(CheatBook-database).

Dragen(Merk op dat deze tool voornamelijk bedoeld is voor pc-gaming, aangezien er op het moment van schrijven meer dan 500 cheats zijn voor pc’s en minder dan 100 cheats voor consoles. Er zijn er geen voor mobiel, maar wie speelt er vals in een mobiel spel?

Chitbook voor Windows 10

Nadat u het programma hebt gedownload en geïnstalleerd, moet u het uitvoeren om alles op te ruimen. Afgaande op ons gebruik is het eenvoudig, hoewel de interface qua uiterlijk behoorlijk oud lijkt. Er is geen manier om de interface aan te passen.

Laten we naar het hulpmiddel kijken.

1]PC-cheats

Zoals hierboven vermeld, zijn er meer dan 500 cheats, en hoewel we niet kunnen testen of ze allemaal werken, kunnen we gerust zeggen dat van de weinige die we hebben geprobeerd, je hier wat geluk zou moeten vinden.

Om toegang te krijgen tot de cheatsectie(Cheats) voor pc” klikt u eenvoudigweg op het tabblad met dezelfde naam. In feite wordt dit tabblad standaard gebruikt, dus u hoeft het niet te selecteren na het starten van de applicatie. Om uw game te vinden (als deze in de lijst staat), kijkt u onder het kopje PC Titel van een cheat .

Rol(Scroll) totdat je de gewenste videogame vindt en klik er vervolgens op. In het rechtergedeelte kun je een complete handleiding voor dit spel zien.

2]Console-cheats

Klik(Klik) op het tabblad met het label ” troosten(Console)”, kijk dan onder “ Consolenaam(Consoletitel)” om je game te vinden. Als je goed kijkt, zie je de naam van de console waarop de game beschikbaar is.

Ook in de sectie “Cheats”.(Cheats) voor pc » selecteer het gewenste spel en lees vervolgens de instructies aan de rechterkant.

3]PC-uitleg

Cheatcode-trackertool voor het knippen van spelers 2

Het enige wat je hoeft te doen is hierop te klikken” Rondslenteren(Go) from PC” om alle games te openen. Dragen(Beer) Houd er rekening mee dat deze sectie vrij klein is in termen van beschikbare titels. Volg nu dezelfde stappen als hierboven om games te vinden en handleidingen te lezen.

We moeten er rekening mee houden dat er bij het lezen van de handleiding een mogelijkheid uit elke sectie bestaat redden(Redden) , druk op(Afdrukken) en zelfs delen met vrienden. Download cheatbook(Download CheatBook) gratis van de officiële website.

Er is niets beter dan achterover leunen en in het weekend een paar uur je favoriete videogame spelen. Maar wat gebeurt er als je een bepaald niveau bereikt dat moeilijk te bereiken is? Kijk, je bent niet de beste speler ter wereld, een noob-krijger zoals sommigen zouden zeggen. In dit geval wil je je waarschijnlijk uit de problemen proberen te redden, en dat is prima. Ja, het toont je enorme zwakte, maar het is oké; misschien.

Oké, dus we hebben het internet afgezocht naar tools die spelers kunnen helpen vals te spelen, en we hebben het hier niet over illegale cheats, dus doe geen moeite om verder te gaan als je daarom hier bent. We kwamen dit tegen in onze zoektocht naar een kwaliteitscheattool voor Windows 10 CheatBook-database.

Houd er rekening mee dat deze tool vooral gericht is op pc-gaming, aangezien er op het moment van schrijven meer dan 500 cheats voor pc’s en minder dan 100 cheats voor consoles zijn. Er zijn er geen voor mobiel, maar wie speelt er eigenlijk vals bij een mobiel spel?

CheatBook voor Windows 10

CheatBook voor Windows 10

Nadat u het programma heeft gedownload en geïnstalleerd, moet u het starten om alles onder controle te krijgen. Vanuit ons perspectief is het eenvoudig, hoewel de interface qua uiterlijk behoorlijk oud aanvoelt. Er is geen manier om de interface aan te passen.

Laten we het hulpmiddel eens bekijken.

1]PC-cheats

Cheatcode-trackertool voor het knippen van spelers 3

Zoals hierboven vermeld, zijn er meer dan 500 cheats, en hoewel we niet kunnen testen of ze allemaal werken, kunnen we gerust zeggen dat je, op basis van het weinige dat we hebben geprobeerd, hier wat geluk zou moeten vinden.

Om toegang te krijgen tot de sectie PC Cheats, klikt u eenvoudig op het tabblad met dezelfde naam. In feite is dit tabblad de standaard, dus zodra de app actief is, hoeft u het niet langer te selecteren. Om je game te vinden als deze in de lijst staat, kijk je onder de kop PC Cheat Titel.

Blader door totdat u uw specifieke videogame vindt en klik erop. In het rechtergedeelte kun je de volledige gids voor dit spel bekijken.

2]Console-cheats

Cheatcode-trackertool voor het knippen van spelers 1

Klik op het tabblad Console en zoek vervolgens naar je game onder Consoletitels. Als je goed kijkt, zie je de naam van de console waarop de game beschikbaar is.

Selecteer op dezelfde manier het gewenste spel in de sectie PC Cheats en lees vervolgens de instructies aan de rechterkant.

3]PC-uitleg

Cheatcode-trackertool voor het knippen van spelers 2

U hoeft alleen maar op het tabblad PC Walk te klikken om toegang te krijgen tot alle games. Houd er rekening mee dat deze sectie vrij klein is in termen van beschikbare titels. Volg nu dezelfde stappen als hierboven om games te vinden en de handleidingen te lezen.

We moeten erop wijzen dat bij het lezen van de gids uit elke sectie de mogelijkheid bestaat om deze op te slaan, af te drukken en zelfs te delen met vrienden. Download CheatBook gratis van de officiële website.