Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

COD onthult drie releasedatums voor Modern Warfare II

Let op: het volgende artikel zal je helpen: COD onthult drie releasedatums voor Modern Warfare II

Call of Duty onthult drie releasedatums voor Modern Warfare II.

Deze informatie is bevestigd: iedereen die een digitaal exemplaar van Modern Warfare II vooraf bestelt, krijgt vroege toegang tot de campagne, evenals een groot aantal andere eerder genoemde prijzen. Dit geeft je maximaal een week de tijd om de fantastische multi-missie, singleplayer, globetrotting-operatie te voltooien voordat de volledige game op 28 oktober uitkomt. Je kunt het spel hier vooraf bestellen.

Hoewel vroege toegang tot de campagne van COD voor de meeste spelers misschien geen significante stimulans is, zijn we eerder geneigd om te pre-orderen om vroege toegang te krijgen tot de bèta van Modern Warfare 2, die in september zal plaatsvinden (in de eerste paar dagen ervan). . is exclusief voor PlayStation-spelers). Activision gaat hier verder dan het concept van een releasedatum voor Modern Warfare II. Modern Warfare 2 heeft nu drie releasedatums:

Eén voor Geschiedenis (20 oktober),

Eén voor multiplayer (28 oktober),

Eén voor de raadselachtige Warzone-vervolgmodus, die kort na de officiële release van MW2 (datum onbekend) beschikbaar zal zijn.

Gespreide releases zijn een geweldige strategie om de opwinding in de loop van de tijd vast te houden, maar we denken dat mensen die op 20 oktober voor vroege toegang kiezen, teleurgesteld zullen zijn. Het lanceren van Modern Warfare en ontdekken dat tweederde van de game grijs is, klinkt niet als een opwindende start van het volgende jaar van CoD.

Terwijl Task Force 141 wordt geconfronteerd met de grootste dreiging tot nu toe: een nieuw verenigde vijand met diepe maar onduidelijke connecties, keren bekende helden terug en komen er nieuwe bondgenoten naar voren.

Deze campagne, die missies door heel Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika omvat, belooft een opmerkelijke ervaring te worden op vele niveaus: offshore-belegeringen met onderwatergevechten, grootschalige explosieve aanvallen vanaf 9.000 meter boven vijandelijk profiel stealth-missies in het gezichtsveld en ‘s nachts .