Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

ColorFlow 5 biedt een nieuwe gebruikersinterface voor iOS Now Playing 13 kleurlagen

Als je iOS 13 onlangs hebt gejailbreakt met checkra1n of unc0ver en graag naar je favoriete nummer of media luistert via Apple Music of Spotify, dan hebben we het gevoel dat je misschien zult genieten van de nieuwe jailbreak-instelling genaamd ColorFlow 5 (iOS 13) door iOS-ontwikkelaar David Goldman.

Zoals je misschien al geraden hebt aan de hand van de naam van de instelling, is ColorFlow 5 de vijfde versie van deze instelling en kleurt de Now Playing UI automatisch op basis van de dominante kleur van de albumhoezen van het huidige nummer. Een voorbeeld wordt getoond in de bovenstaande schermafbeelding.

Als je het op prijs stelt om iets moois te hebben om naar te kijken terwijl je naar muziek luistert, is ColorFlow 5 geweldig om op je telefoon te hebben. Brengt levendige kleuren naar een verscheidenheid aan Now Playing-interface-elementen, waaronder achtergrond-, tekst- en zelfs muziekbediening waarmee u kunt communiceren bij het wisselen van nummer of het afspelen/pauzeren van nummers.

We vinden het vooral leuk dat ColorFlow 5 zowel Apple Music als Spotify ondersteunt, omdat niet iedereen de originele iPhone-muziekspeler gebruikt. Als bonus lijken de optimalisaties ook de Now Playing-interface op het vergrendelscherm te ondersteunen.

Zoals verwacht voegt ColorFlow 5 een instellingenpaneel toe aan de app Instellingen, waar u instellingen voor elke individuele interface kunt in- of uitschakelen:

ColorFlow 5 zal de manier waarop u naar muziek luistert niet significant veranderen, maar de interface die u gebruikt zal veel esthetisch aantrekkelijker zijn. Degenen die geïnteresseerd zijn in aanpassing kunnen dat doen Downloaden voor $ 1,99 uit de Packix-repository Voor optimalisatie is een iOS 13-jailbreakapparaat vereist.

Degenen die oudere versies van iOS gebruiken, kunnen oudere versies van ColorFlow gebruiken om vergelijkbare effecten te bereiken.

Ga jij ColorFlow gebruiken? 5 op je pwned-telefoon? Bespreek waarom wel of waarom niet in de opmerkingen hieronder.