Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Conan Chop Chop werd uitgesteld tot 2023 om online multiplayer toe te voegen

De maker van Conan Exiles of Mutant Year Zero, Funcom, presenteert de nieuwste E3 2019-game die heel anders is dan dit voorstel. Het is leuk Conan Chop Chop Het werd gepresenteerd als een roguelike avonturenspel dat zich afspeelt in de wereld van Conan The Barbarian. De ongedwongen esthetiek en arcade-actie voorspellen plezier op een heel bijzondere manier. Nu uw onderzoek dat heeft bevestigd Conan Chop Chop uitgesteld tot 2020maar om een ​​goede reden: om online multiplayer-functionaliteit toe te voegen.

Het bedrijf stuurde zelf een verklaring waarin deze vertraging en redenering werden toegelicht. Volgens Philip Mayes “Een van de dingen waarvoor we meer tijd nodig hebben om uit te breiden is de lokale coöp-multiplayer-modus, die online multiplayer-munitie bevat.”. Blijkbaar is het een van de meest gevraagde functies van gebruikers na de E3-presentatie eerder. Dit is een goede reden om dat te geloven Conan Chop Chop uitgesteld tot 2020 Voeg online multiplayer toe.

Maar nu is het moment aangebroken waar we van zullen profiteren, want meer informatie over Conan Chop Chop hebben we op de Steam-pagina, waar we eerst aandacht besteden aan de sfeer en het verhaal dat Conan Chop Chop gaat vertellen.

De kwaadaardige magiër Thoth-Amun heeft een plan bedacht om de eeuwenoude kwade macht Xaltotun wakker te maken. Als het slaagt, zal het de wereld voor altijd tot duisternis en slavernij veroordelen. Alleen jij kunt het tegenhouden, maar je zult al je sluwheid moeten gebruiken om dat te doen. En al je trucjes. Je moet jezelf met moed bewapenen en je zwaardvaardigheden demonstreren. Je moet… knippen, knippen!

Conan Chop Chop is het meest epische en realistische stickman-spel dat tot nu toe is gemaakt met de opstelling van Conan The Barbarians, en natuurlijk hebben we ook bloed gered en leden door de lucht gerukt. Waarschuwing: dit spel kan een plotselinge reactie van emoties veroorzaken of om vieze woorden schreeuwen, afhankelijk van de punt van je zwaard.

Conan Chop Chop biedt een gedeelde ervaring, zowel ter plaatse als met bevestigde nieuwe online functies. Als roguelike is het een ervaring waarbij de dood een stap in het avontuur is en je weet dat elke keer anders zal zijn. Conan Chop Chop liet veel dingen zien, maar de lancering werd uitgesteld naar 2020 om online multiplayer-functies toe te voegen ter begeleiding van de lokale multiplayer.