Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Configureer de iPhone om de mobiele telefoon te lokaliseren

Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld door onzorgvuldigheid, onveiligheid of een ongeluk. In de meeste gevallen is het verliezen van uw mobiele telefoon echter een beproeving. Gelukkig is dat zo verschillende methoden om een ​​verloren iPhone te vindenvan de instellingen van Apple tot hulp van buitenaf.

Hoe configureer ik de iPhone en vind ik de mobiele telefoon?

Er is al vermeld dat er verschillende methoden beschikbaar zijn Vind ons mobiele apparaat Als we verloren of gestolen hebben. Wij hebben het web tot onze beschikking localmovil.net dit zal ons stap voor stap door een zeer eenvoudig proces leiden voor de eerste gebruiker in deze systemen.

De locator is gebaseerd op de locatie van een apparaat met behulp van het telefoonnummerHet proces is gratis en eenvoudig en vereist alleen geduld om het volledig te benutten. Op de site zullen ze ons stapsgewijs rondleiden over de operatie en op hun beurt de zoektocht voortzetten.

Een andere manier om een ​​verloren mobiele telefoon te vinden en die iPhone te zijn, is door te profiteren van de functies die de Apple Bite-signatuur u biedt. Zoeken Mijn iPhone is bij deze gelegenheid uw belangrijkste bondgenoot.

Configureer Zoeken op mijn iPhone en zoek op uw telefoon

Al activeer de functie Zoeken op mijn iPhoneWe blijven voor onze mobiele telefoon zorgen via een beveiligings- en bewakingssysteem voor het geval u wordt beroofd of verdwaald. Het vinden van de iPhone is mogelijk dankzij het iCloud-account. Op deze manier geeft de applicatie de beschikbare opties weer om de iPhone te herstellen of persoonlijke gegevens te verwijderen.

U moet het volgende doen:

  1. Open de configuratie op onze iPhone
  2. Raak onze naam aan
  3. Klik op de iCloud-optie
  4. Veeg naar het einde om de optie Zoeken op mijn iPhone te zien
  5. Eenmaal geopend, drukt u op om het te activeren en volgt u de stappen zodat u het configuratieproces kunt voltooien

Als je een Apple Watch of de AirPods gebruiktDeze optie wordt alleen automatisch geactiveerd als de bovengenoemde apparaten aan het iCloud-account zijn gekoppeld. Het bijzondere aan de applicatie is de functie ‘Laatste locatie verzenden’ [Letzten Standort senden]waarmee de iPhone wordt gewaarschuwd wanneer de batterij bijna leeg is.

Hoe vind ik mijn iPhone-mobiele telefoon?

Als u uw iPhone bent kwijtgeraaktHet eerste dat u hoeft te doen, is naar de iCloud-pagina gaan en vanaf daar het hele proces uitvoeren. Op de website van Apple kunt u uw apparaat doorzoeken als u aan de volgende vereisten voldoet:

  • Wanneer Zoeken Mijn iPhone is volledig geconfigureerd op de mobiele telefoon die u wilt zoeken
  • Wanneer de Apple Watch is verbonden met de iPhone
  • Wanneer het apparaat is verbonden met een netwerk
  • Als de AirPods niet in uw geval zitten, kunt u de tracking afzonderlijk aanvragen als ze eerder op een iPhone of iPad waren aangesloten.

Als u niet aan deze vereisten voldoet, kunt u naar hun website gaan https://localizarmovil.net, Dit maakt het voor u veel eenvoudiger en praktischer om de iPhone te vinden aan de hand van uw telefoonnummer. Ongeacht het land of de operator die u gebruikt, iedereen kan hier contact met u opnemen.