Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Consumer Reports legt de tweede fout uit

U kunt snel en eenvoudig het ontwerp van de AirPods en de capaciteit van de Apple-verbindingsmodule wijzigen, zoals de Galaxy Buds van Samsung; Steeds meer fans van bassen (de bonnes qualités sonores) geven de voorkeur aan Galaxy Buds. En tout cas, c’est ce que Rapporten van de consument indisch.

Voer een notitie in van 56 (meer dan 100 dagen, nl), De AirPods worden niet langer als één lettertype weergegeven “Comfortabel werken” en gereproduceerd tussen de muziek en de dialogen van films met een geluid van goede kwaliteit, mais Rapporten van de consument expliciete vraag les AirPods presenteren de “lacunes évidentes”. «Een van de faibles-punten is la basse. De AirPods hebben de coup de poing-lichaamsbouw en de percutanten gevonden die bedoeld zijn voor een groot aantal graven en percutanten. La basse is là, mais vous manquez la roundeur and le grondement satisfaisant des notes graves »raconte Rapporten van de consument.

Met 86 punten, Rapporten van de consument juge que De lacunes van de Galaxy-knoppen zijn niet te verwaarlozen. «De bassen zijn niet dichtbij, maar alleen in de buurt van AirPods, Mediums en Aigus en in de buurt van Nettement Meilleurs»expliciet maken Rapporten van de consument.

Het gaat om de conceptie en aanpassing, Rapporten van de consument Respecteer uw voorkeuren en functies. Bepaalde kant-en-klare ontwerpen voor de Galaxy Buds-headset die de stijl van de AirPods laten zien.

Je giet ook doel

La rédaction vous recommande