Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Converter YouTube, de beste opties die internet biedt

Jarenlang was YouTube MP3 de beste Youtube Converter overal op internet. Sommigen schatten dat 40% van de conversies op deze pagina plaatsvond. Na jaren van succes moest de site echter worden gesloten vanwege meerdere klachten over piraterij en auteursrecht. Velen beweren dat deze videoconverter YouTube Audio gebruiksvriendelijker heeft gemaakt. Voor degenen die deze pagina missen en nog steeds niet weten welke ze moeten kiezen, worden hieronder de beste opties geanalyseerd. Youtube Converter dat is wat internet biedt.

Converter YouTube: Gebrek aan vrijheid

Met een stijl die sterk lijkt op die van YouTube MP3, biedt de Oflliberty-pagina transformeer de gewenste video en download vervolgens de audio hetzij in MP3 of in MP4. U hoeft alleen maar het adres of de link van de video te kopiëren en in de overeenkomstige balk van de pagina te plakken.

Converter YouTube: Peggo

Met een werking vergelijkbaar met de vorige converter, Peggo voegt de mogelijkheid toe om met Soundcloud te werken. Als u de link van de betreffende video gebruikt en deze in de daarvoor bestemde ruimte plakt, kunt u de audio op de pagina downloaden. Het heeft ook de optie kies een deel van de video Alleen als je niet helemaal geïnteresseerd bent. Het biedt ook een Android-app als u deze liever vanaf uw mobiele apparaat gebruikt.

Converter YouTube: ClipConverter

A Converter voor multimedia-inhoud klassiek dat Transformeer inhoud die naar het netwerk is geüpload. De werking is zeer vergelijkbaar met andere converters en biedt de mogelijkheid om Wijzig het bestandsformaat indien nodig.

Converter YouTube: MediaHuman YouTube naar MP3-converter

Als alle bovenstaande alternatieven mislukken, pas dan toe MediaHuman YouTube naar MP3-converter. Dat is één soort Applicatie die u naar het bureaublad kunt downloaden en het werkt hetzelfde als de vorige. De makers van dit programma bieden ook andere zeer nuttige programma’s aan, zoals: Video-editor of nummer zoeken.

Mục lục