Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Cyberaanvallen op het banksysteem; De FIA ​​komt tussenbeide om aanvallen tegen te gaan

Let op: Het volgende artikel helpt je: Cyberaanvallen op het banksysteem; De FIA ​​komt tussenbeide om aanvallen tegen te gaan

Nu cyberaanvallen op het banksysteem van het land in een alarmerend tempo toenemen, zijn sporadische sms-berichten die naar rekeninghouders worden gestuurd duidelijk ontoereikend en ontslaan ze de banken niet van hun verantwoordelijkheid om hun klanten en cliënten te beschermen.

Het opperbevel van de Federal Investigation Agency (FIA) heeft volgens de FIA ​​een strategie ontwikkeld om hard aan te pakken tegen telecomhackers die betrokken zijn bij het overzetten van een groot aantal klanten van verschillende banken naar hun neprekeningen.

Hackerbendes zijn actief in het land en dragen bankklanten over met behulp van virtuele technologie om persoonlijke identificatienummers (PIN) te verkrijgen. In beide gevallen verkrijgen frauduleuze bendes geheime aanwijzingen over bankklanten nadat ze via de telefoon de geheimen van hun bankrekeningen hebben ontdekt terwijl ze zich voordoen als hun bankiers en gemakkelijk grote sommen geld naar hun rekeningen kunnen overboeken. zei een FIA-officier toen hem werd gevraagd waarom de gevoelige kwestie van hacken werd genegeerd.

De SBP heeft onlangs verschillende stappen gezet om haar inspanningen ter bestrijding van het witwassen van geld (AML) te versterken, evenals regelgevende en toezichthoudende maatregelen om de bankcontroles te verbeteren om digitale en social engineering-fraude te voorkomen.

Naast verbeterde controles bij financiële instellingen en een groter bewustzijn van klanten waren effectieve strafrechtelijke onderzoeken en vervolgingen nodig om het aantal gevallen van witwassen, digitale fraude en cyberaanvallen aanzienlijk terug te dringen.

Jarenlang heeft telecommunicatiefraude ernstige financiële verliezen voor klanten veroorzaakt die in de miljarden dollars kunnen lopen.

Hackers manipuleren het hele financiële telecommunicatiesysteem van het bankwezen door toegang te krijgen tot de geheime informatie van rekeninghouders en grote bedragen over te maken naar hun banken, zelfs naar het buitenland.