Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dankzij deze geavanceerde technologie kunnen Wi-Fi-signalen door muren heen breken

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat Wi-Fi-signalen door muren heen kunnen breken

Thuisinternet is iets geweldigs waarmee mensen over de hele wereld vanuit hun luie stoel toegang hebben tot onbeperkte informatie. Als het werkt, tenminste. Als je in een gebied woont met slechte connectiviteit, slechte providers of zelfs alleen maar dikke muren, heb je mogelijk problemen met je internetprovider of alleen met je wifi-signalen, wat dat ook betekent (wordt geopend in een nieuw tabblad).

Voor veel mensen kan het vinden van een Wi-Fi-oplossing voor thuis duur en tijdrovend zijn. Er zijn zoveel dingen die uw signaal kunnen verstoren dat het moeilijk kan zijn om één enkele oorzaak aan te wijzen.

Dit is een van de redenen waarom er zoveel verschillende soorten routers en andere producten zijn waarmee mensen thuis verbinding kunnen maken. Wi-Fi-bereikverlengers (opent in een nieuw tabblad) worden steeds populairder omdat zelfs kleine appartementen problemen kunnen ondervinden waarbij apparaten in de ene kamer goed verbonden zijn, maar niet in de andere.

In plaats van het Wi-Fi-signaal te versterken, is een andere optie proberen een deel van de interferentie op te lossen. Als de aandoening echter blijvend is, zoals: B. een muur, dit kan een probleem zijn. Het goede nieuws is dat onderzoekers van de TU Wenen en de Universiteit van Rennes een nieuwe oplossing hebben ontwikkeld.