Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dankzij Ketchapp staat het tijdverdrijf voor het vouwen van papier nu op je telefoon

Soms is het moeilijk te begrijpen hoe bepaalde Android-games die zo eenvoudig zijn, over de hele wereld zo succesvol worden. Ketchapp is een van de bedrijven die eenvoud beschouwt als de belangrijkste sleutel tot succes bij elke nieuwe release. Bovendien zegevieren de games over de hele wereld. Met OrigamiJe moet Vouw dunne vellen papier zodat ze op de stippellijnen passen. Zo lukt het jou om elke puzzel op te lossen en door te gaan naar de volgende. Als u gevoelig bent voor zweethanden, houd u dan stevig vast. Dit spel is ontworpen om je precisie te testen.

Origame en het succes van papiervouwen

Als één ding zeker is: de eenvoud van Origame heeft Android-gebruikers over de hele wereld geboeid. Volgens de portal-app Annie is het spel gelukt Een van de top vijf van meest gedownloade games in 14 landen. De creatie van Ketchapp haalde ook de top 10 in 27 landen. Het is belangrijk op te merken dat versie 1.0 in de eerste week van juli is uitgebracht. Daarom is hun exponentiële groei in zo’n korte tijd werkelijk indrukwekkend.

Vouw zo nauwkeurig mogelijk

De gameplay in Origame kent niet al te veel verrassingen. In slechts een paar minuten kunt u elk vel papier vouwen. Naarmate je puzzels oplost, neemt de moeilijkheidsgraad echter toe. In elk level zie je een stuk papier en een vorm gemaakt van stippellijnen. Jouw missie is om Raak het papier aan om het te vouwen totdat het geheel in de stippellijnen past. Het lijkt eenvoudig, maar je zult snel merken dat je goed moet nadenken over elke stap die je zet. Bovendien kun je in elk level maar een beperkt aantal vouwen maken.

Origami Android

Naast de stippellijnen wordt A weergegeven Percentage dat het gebied aangeeft dat door het papier wordt bedekt. Je zult ook merken dat op bepaalde momenten de omtrek in het groen verschijnt. Dit geeft aan dat je de 100% nadert en dat het tijd is om je vinger op te steken om de uitdaging aan te gaan. Hoe dichter je bij de perfecte vorm komt, hoe beter de beloning.

Ontgrendel tonnen skins

Dus wat kunt u doen met de diamanten die u wint? Eén ding om te doen is Ontgrendel skins om je papier te versieren. Ze hebben niet alleen witte vellen om te vouwen, maar ze hebben ook allerlei ontwerpen waarmee je elk soort papier kunt versieren. Dit is erg leuk, want na verloop van tijd kun je papieren vliegtuigjes en andere vormen maken die zijn versierd met opvallende afbeeldingen.

Originele skins

Eenvoud is de sleutel

Het is maar weer eens bewezen dat een game geen buitengewone en dure ontwikkeling nodig heeft om het publiek te overtuigen. Ketchapp heeft de sleutel tot succes opnieuw gevonden met een spel dat tegelijkertijd leuk en ontspannend is. Het ontbreekt echter aan enige vorm van soundtrack om de game te begeleiden. Ook de buitensporige reclame Tussen de individuele niveaus doet de ervaring een beetje af. Deze nadelen zijn echter niet voldoende om afbreuk te doen aan het entertainment dat je verwacht bij het spelen van Origame.

Origami spel

Origame voor Android [APK] | Downloaden

Mục lục