Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Daraz en Visa werken samen om online verkopers zakelijke vaardigheden te bieden

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Daraz en Visa werken samen om online verkopers zakelijke vaardigheden te bieden

Als onderdeel van hun gezamenlijke inspanningen om eigenaren van kleine en micro-ondernemingen (MKB) te helpen zelfverzekerde en weloverwogen beslissingen te nemen om hun bedrijf te laten groeien, hebben het toonaangevende e-commerceplatform Daraz en Visa, de wereldleider op het gebied van digitale betalingen, samengewerkt om online praktische zakelijke vaardigheden bij te brengen verkopers via het platform van Daraz University, gebaseerd op Visa’s wereldwijde digitale platform voor praktische zakelijke vaardigheden, dat gratis educatieve hulpmiddelen biedt over zakelijke vaardigheden en training in financiële geletterdheid.

Als onderdeel van deze samenwerking zal Daraz de wereldwijde verkoperstrainingsinhoud van Visa aanpassen en beschikbaar maken op het Daraz University-platform, waar verkopers in Pakistan er toegang toe hebben. De inhoud omvat videotutorials, PowerPoint-presentaties en quizzen over onderwerpen zoals hoe u een bedrijf start, de financiële basisprincipes van uw bedrijf en bedrijfsbeheer. Daraz voert uitgebreide marketing uit om het bereik van nieuwe educatieve inhoud voor verkopers in Pakistan te maximaliseren. De eerste duizend verkopers die het materiaal hebben aangeschaft en alle examens hebben gehaald, ontvangen door Visa gesponsorde vouchers die gratis verzendtegoed of toegang tot Daraz-verpakkingsmateriaal bieden.

Zelfs niet-verkopers kunnen deze tutorials volgen om een ​​Visa x Daraz University-certificering te verkrijgen. Als deze potentiële verkopers voor Daraz kiezen, ontvangen ze vouchers en speciale hulp bij het aanmelden bij Daraz.

Daraz University werd in 2018 opgericht met als doel gratis onderwijs te bieden aan aspirant-online ondernemers. Momenteel bedient de portal meer dan 40.000 actieve verkopers, en elke maand leren 5.000 nieuwe verkopers waardevolle zakelijke kennis van de Daraz Universiteit.

Daraz heeft altijd voorop gelopen bij het bieden van ondernemerskansen aan mensen in Pakistan. In haar inspanningen om hele gemeenschappen te empoweren, onderzoekt Daraz nieuwe manieren om een ​​gevoel van innovatie bij aspirant-ondernemers te stimuleren. Het bedrijf wil zijn steentje bijdragen aan het nieuw leven inblazen van de economie van het land door ervoor te zorgen dat de jeugd hoogwaardige zakelijke kansen krijgt.

In een reactie op de gelegenheid zei Ehsan Saya, Managing Director – Daraz Pakistan:

“Daraz University zet zich in voor het bevorderen van de toekomst van e-commerce en online zakendoen. Digitaal ondernemerschap is de toekomst en we hadden een platform nodig om onze jongeren op te leiden zodat ze met de wereld kunnen concurreren. Onze samenwerking met Visa toont onze toewijding aan het bevorderen van e-commerce in Pakistan en het koesteren van toekomstige bedrijfsleiders. De nieuwe onderneming zal deuren openen naar nieuwe leermogelijkheden voor jonge verkopers. Wij danken Visa voor hun opmerkelijke inzet om ons te helpen bij de voorbereiding op toekomstige online zakelijke uitdagingen.”

Leila Serhan, SVP & General Manager Visa reageerde als volgt op de recente samenwerking:

“Visa kondigt de noodzaak aan van een digitaal landschap voor jonge ondernemers. Het platform voor financiële diensten begrijpt dat e-commerce uitgebreide kennis van het digitale ecosysteem vereist. Onze samenwerking met Daraz is de eerste stap om jongeren de vaardigheden te geven die nodig zijn om online te verkopen. Daraz loopt voorop bij het promoten van digitale retailers. Het partnerschap zal jongeren helpen zichzelf uit te rusten met de nieuwste ondernemersvaardigheden.”

Syed Zeeshan Ali, directeur digitale betalingen – Daraz, gaf commentaar op de samenwerking: “Daraz University is opgericht met de visie om de ondernemersgeneratie in Pakistan te versterken door cruciale zakelijke vaardigheden bij te brengen voor het runnen van succesvolle online bedrijven. Door onze samenwerking met Visa zal Daraz University haar educatieve inhoud uitbreiden en online verkopers zakelijke vaardigheden bieden om hen te helpen succesvol te zijn in hun bedrijf. Onze samenwerking met Visa toont onze toewijding aan de ontwikkeling van een e-commerce-ecosysteem in Pakistan dat onze verkopers, klanten en belanghebbenden ondersteunt.”

Kamil Khan, landmanager Visa Pakistan, gaf ook commentaar op de laatste associatie: “Als bedrijf dat digitale betalingen mogelijk maakt voor miljoenen verkopers over de hele wereld, is het de prioriteit van Visa om kleine bedrijven te helpen bij elke stap op weg naar het succesvol opbouwen van hun online bedrijf. Het voldoen aan de vraag van consumenten naar digitale ervaringen kan en moet een naadloze onderneming zijn, vooral wanneer de middelen op één locatie te vinden zijn. We zijn daarom blij om samen te werken met Daraz University om online verkopers in Pakistan te helpen ongeëvenaarde toegang te krijgen tot Visa-experts, technologie en middelen om hen te helpen hun bedrijf snel te starten.”