Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Daraz lanceert een uitverkoop om de Onafhankelijkheidsdag op het diamanten jubileum van Pakistan te vieren

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Daraz lanceert een uitverkoop om de Onafhankelijkheidsdag op het diamanten jubileum van Pakistan te vieren

Daraz heeft zijn grootste uitverkoop op Onafhankelijkheidsdag gelanceerd om de 75e verjaardag van de onafhankelijkheid van Pakistan te vieren. De 11-daagse mega-uitverkoop biedt klanten concurrerende prijzen voor een breed scala aan producten in verschillende categorieën. Shoppers hebben de mogelijkheid om topdeals te scoren voor hun favoriete merken, te genieten van geweldige kortingen en meer dan 100 megadeals te kopen.

Ter gelegenheid van de viering van Onafhankelijkheidsdag biedt Daraz ook de kans om spannende prijzen te winnen met dagelijkse beloningen en een spel met één roepie. Topmerken op het gebied van elektronica, mode, woonaccessoires, online boodschappen en vele andere bieden vaste kortingen. Onder één dak van de online markt van Daraz kunnen kopers alle topmerken vinden, waaronder Haier, Dawlance, ОРРО, Realme, TCL, Unilever, P&G, Reckitt, MoltyFoam en Edenrobe. Shopaholics krijgen exclusieve merkvouchers en freebies die hun feest onvergetelijk maken.

CMO van Daraz Muhammad Ammar Hassan zei:

“Onafhankelijkheidsdag heeft een heel speciaal plekje in het hart van elke Pakistani. Ter gelegenheid van de 75e onafhankelijkheid van Pakistan willen we onze klanten een breed scala aan aanbiedingen aanbieden om te kopen en te vieren. Daarnaast zijn we verheugd om onze Proudly Pakistani-sectie te promoten in de hoop onze lokale verkopers en het MKB te versterken.”

Ter gelegenheid van de grote viering van het diamanten jubileum in Pakistan heeft Daraz zich geconcentreerd op het promoten van lokaal gemaakte producten in het kader van het Proudly Pakistani-initiatief. Deze stap benadrukt de trots van het merk op lokale producten en eert ook het patriottisme dat elke Pakistani met zich meedraagt ​​op deze Onafhankelijkheidsdag.

Naast de mega-uitverkoop is er een livestream van shows georganiseerd om hulde te brengen aan ons thuisland. Alle kopers merken op dat Daraz gratis verzending aanbiedt tijdens de unieke uitverkoop om Onafhankelijkheidsdag te vieren.

Uitchecken? Op de 75e verjaardag van de onafhankelijkheid van Pakistan zorgt vivo ervoor dat gebruikers tevreden blijven door de GLOCAL-aanpak te volgen