Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Dark Fate zit vol actie

Nou, het lijkt erop dat de zaken nu op hun plek lijken te zijn. De spectaculaire nieuwe trailer voor ‘Terminator: Dark Destination’, de reboot van de franchise met de terugkeer van James Cameron, belooft eindeloze sterke emoties en schokkende sequenties.Terminator 3.0

Geregisseerd door Tim Miller (‘Deadpool’), met de terugkeer van Linda Hamilton als Sarah Connor en met James Cameron in de hoofdrol (voor het eerst sinds Judgment Day), lijkt het lot van de Terminator-saga veelbelovend.

De trailer toont Sarah Connor 27 jaar na de gebeurtenissen van T2, nog steeds als een vechter die nu weet dat ze niet iedereen heeft gered toen ze de Dag des Oordeels op 29 augustus 1997 verijdelde. “Je hebt misschien de toekomst veranderd, maar je hebt ons lot niet veranderd”, vertelt de hybride gespeeld door Mackenzie Davis.

Zijn missie is om Dani Ramos (Natalia Reyes) te beschermen tegen Gabriel Luna’s nieuwe Modified Liquid Metal Terminator, Rev-9, verzonden vanuit de toekomst door Skynet. Als Ramos sterft, zullen wij dat allemaal doen.

De film wordt op 31 oktober in de bioscoop uitgebracht met de missie om terug te keren naar de franchisecanon, wat persoonlijk in tegenspraak lijkt met het zeer grappige “Terminator 3: Rebellion of the Machines”, een geweldig vervolg.

“Ik denk niet dat de films die na het tweede deel kwamen, echt hun ware gevolgen hebben onderzocht, en het is logisch dat Sarah degene zou zijn die er nu mee te maken heeft, aangezien het haar beslissingen waren die hen in een situatie brachten”, zei Miller vorige maand. Bovendien heeft de nieuwe film een ​​R-rating, wat hem op de een of andere manier terugbrengt naar zijn oorsprong. Zonder twijfel één van de gebeurtenissen aan het eind van het filmseizoen.