Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De 10 beste auteursrechtelijk beschermde muzieksites

Degenen die gewend zijn om met audiovisuele inhoud te werken, weten over het algemeen hoe nuttig en noodzakelijk dit is Een goede bibliotheek met thema’s om uw video’s te optimaliseren. En als het gratis is, veel beter.

]]]]]]>]]]]>]]> ]]]]]]>]]]]>]]>

De overgrote meerderheid van deze gratis audiobestanden Creative Commons-licentie, hoewel ze zich ook in het publieke domein kunnen bevinden. Dit betekent dat de werken die na 70 jaar niet langer door het auteursrecht worden beschermd, zijn verstreken sinds de dood van de auteur.

Er zijn veel websites op internet die gratis muziek aanbieden. Natuurlijk zijn ze niet allemaal de moeite waard, en ze zijn ook niet even compleet. Daarom hebben we de beste downloadbare muziekwebsites en geluidsbanken met talloze nummers voor uw videowerk geselecteerd. En het beste is dat Je hoeft geen cent uit te geven.

]]]]]]>]]]]>]]>

Hieronder presenteren wij u onze lijst ervan 10 beste websites om muziek te downloaden zonder auteursrecht.

Jamendo

We beginnen met Jamendo, een muziekbank waartoe ze behoren tal van artiesten in de vorm van een Creative Commons-licentiedat gratis licenties aanbiedt om non-profitkunstenaars te helpen hun rechten te beschermen en hun werk te verspreiden.

]]]]]]>]]]]>]]>

De interface en het ontwerp van deze website zijn zeer intuïtief, organiseer muziek op categorieën, instrumenten, type project of zelfs stemming. Een vaste waarde in elke ranglijst over dit soort diensten.

Top 10 auteursrechtelijk beschermde muzieksites 1

Geluidswolk

Soundcloud is er één van grootste muzieksites ter wereld, waar kunstenaars hun werken delen met andere gebruikers om een ​​brede distributie te bereiken. Veel grote namen in de huidige muziek danken hun succes aan dit platform, en als ze dat niet doen, vertellen ze het aan Bad Bunny.

]]]]]]>]]]]>]]>

De nummers die op dit streamingplatform zijn geüpload, vallen onder een Creative Commons-licentie, zodat je ze eenvoudig kunt downloaden met slechts 1 druk op de downloadknop direct onder de track. Sommige vereisen echter dat je de Facebook-pagina van de artiest leuk vindt voordat je de hint krijgt.

Top 10 auteursrechtelijk beschermde muzieksites 2Audiomack

Een goed alternatief voor Soundcloud. Dit opkomende platform is een ontmoetingspunt voor allerlei soorten muzikanten die nieuwe referenties willen ontdekken. Het oppervlak is zeer goed gestructureerd. met onderwerpen gerangschikt op trends die ons helpen gemakkelijker en intuïtiever te navigeren.

]]]]]]>]]]]>]]>

OK nu Niet alle nummers die we in Audiomack vinden zijn gratis. Veel opkomende artiesten bieden hun thema’s en muziek echter gratis aan in remixformaat.

FMA

Gratis muziekarchief

Een enorm compendium van songarchieven onder licentie van Creative Commons en beheerd door WFMU, een gerenommeerd onafhankelijk radiostation in de VS. Zorgvuldig gecategoriseerd op genre, kunnen we talloze nummers gratis downloaden zonder een gebruikersaccount te openen, wat zeer op prijs wordt gesteld. We kunnen ook de muziek ontdekken die we het leukst vinden op genres, artiesten of de beste beschikbare lijsten.

]]]]]]>]]]]>]]>

Ook in de Free Music Archive-gemeenschap, Elke gebruiker kan een bijdrage leveren door zijn eigen lijst met nummers bij te dragen van uw persoonlijke favorieten of andere muziek waartoe u toegang heeft.

Top 10 auteursrechtelijk beschermde muzieksites 3Ministerie van Onderwijs Geluidsbank

We hebben de dienst ontmoet. Deze enorme verzameling geluidseffecten, aangeboden door het Ministerie van Onderwijs en Vaardigheden, is voor veel makers bedoeldeen van je favoriete sites als je naar effecten zoekt.

]]]]]]>]]]]>]]>

Er zijn verschillende geluidsbronnen met een intuïtieve interface die ons de inhoud eenvoudig en direct laat zien. Alsof dat nog niet genoeg was, Het heeft andere bronnen zoals foto’s of animatiesals u dit type inhoud moet gebruiken.

Geluidseffecten

Geluidseffecten gratis

Een geluidseffectenbank zonder beperkingen. U kunt gratis geluidseffecten downloaden Nummers in verschillende formaten zoals MP3 of WAV.

]]]]]]>]]]]>]]>

Ook hier hebben we te maken met een samenwerkingsplatform waar je niet alleen duizenden effecten vindt voor persoonlijk of professioneel gebruik. Maar jij kunt ook een bijdrage leveren met je eigen creaties. Zo help je de community groeien.

Top 10 auteursrechtelijk beschermde muzieksites 4TonoPro

TonoPro is een nationale online muziekcatalogus die sinds 1999 actief is. Pionier in de verkoop van online muziek in Spanje.

]]]]]]>]]]]>]]>

Het heeft een aantal navigatiebronnen die we hebben Ze zullen ons helpen onze zoektocht te verfijnen tot absurde niveaus. Het is zelfs de meest professionele die je op deze lijst kunt vinden. Met behulp van een reeks schuifregelaars, faders en knoppen die de configuratie van een mixer nabootsen, kunnen we door de uitgebreide catalogus navigeren totdat we het nummer vinden dat we voor ons project willen hebben.

Top 10 auteursrechtelijk beschermde muzieksites 5Youtube-audiobibliotheek

Als je video’s wilt bewerken om naar je YouTube-kanaal te uploaden, heb je geluk. De belangrijkste online videowebsite biedt makers van inhoud heel veel op zijn platform uitgebreide lijst met liedjes en geluidseffecten Je hoeft dus geen externe websites te gebruiken. Uiteindelijk is alles thuis.

]]]]]]>]]]]>]]>

De catalogus die we in de Youtube Audiobibliotheek vinden bevat een groot aantal nummers die we kunnen selecteren op genre, instrument, duur of zelfs op stemming. Zodra het nummer is geselecteerd, We kunnen het eenvoudig en gemakkelijk in onze video’s integreren. Het is goed om een ​​speciaal gereedschap te hebben.

Elon-geluid

ElongSound

ElongSound is een Gratis geluidsbank behoorlijk krachtig Dit combineert een goed, intuïtief interface-ontwerp met een bibliotheek van hoogwaardige effecten die onze audiovisuele projecten opfleuren.

]]]]]]>]]]]>]]>

Om geluidseffecten te vinden en te downloaden, hoeft u alleen maar de trefwoordzoekmachine te gebruiken of op categorie te zoeken. Zodra u de gewenste audio heeft gevonden, kunt u deze downloaden in .WAV- of .MP3-indeling Het is niet nodig om een ​​account op de site te openen.

Met deze keuze heb je al veel mogelijkheden om muziek aan je video’s toe te voegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat dit mogelijk is aanklagen of Verwijder uw internetinhoud.

Meer nieuws over… muziek, video, YouTube

Mục lục