Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De 23 populairste YouTube-kanalen van 2023

Let op: het volgende artikel zal je helpen: 23 populairste YouTube-kanalen van 2022

Sinds de oprichting in 2005 heeft YouTube zijn concurrenten gedomineerd en is het de onbetwiste koning van de video’s geworden. YouTube heeft ons van entertainment voorzien. Het bracht ons nieuws. Het heeft ons veel lessen geleerd. Het heeft ook de carrières van een aantal beroemdheden gelanceerd, van wie sommigen zijn uitgegroeid van populaire vloggers tot de populairste persoonlijkheden ter wereld. Hier is dus de lijst met de 23 populairste YouTube-kanalen van september 2022.

De populairste YouTube-kanalen

Abonnees: 224 miljoen

T-Series is het meest geabonneerde YouTube-kanaal en bestond al lang vóór het internet zoals wij dat kennen. T-Series, een Indiaas platenlabel en filmproductiebedrijf opgericht in 1983, staat bekend om zijn Bollywood-soundtracks en Indiase popmuziek. Sinds 2017 heeft haar YouTube-kanaal de meeste views met muziekvideo’s en filmtrailers. Video’s op het kanaal zijn beschikbaar in talloze talen, waaronder Engels, Hindi, Bhojpuri, Punjabi, Tamil, Telugu, Malayalam, Kannada, Gujarati, Marathi en Rajasthani.

Abonnees: 142 miljoen

Cocomelon is een maker die gespecialiseerd is in zowel traditionele kinderliedjes als originele 3D-geanimeerde kinderliedjes. Ze zijn momenteel het meest bekeken YouTube-kanaal in de Verenigde Staten, hoewel ze wereldwijd op de derde plaats staan. Zij zijn het kanaal voor tieners met de meeste abonnees.

De meeste van haar films tonen kinderen, volwassenen en dieren in alledaagse activiteiten. De songtekst verschijnt onderaan het scherm. Ze delen een mix van op zichzelf staande muziekvideo’s, compilaties en livestreams op YouTube.

Abonnees: 142 miljoen

Sony Entertainment Television (SET) India is het derde meest geabonneerde en bekeken YouTube-kanaal ter wereld. SET India zendt een verscheidenheid aan drama’s en realityshows uit, zoals India’s Got Talent en Indian Idol enz.

Abonnees: 111 miljoen

bekende YouTube-kanalen

De naam Felix Arvid Ulf Kjellberg is misschien niet bekend, maar PewDiePie wel. De ‘Let’s Play’-gamecontent van de online persoonlijkheid heeft hem zowel beroemd als berucht gemaakt. Zijn YouTube-succes bracht hem van South Park-afleveringen naar de “100 Most Influential”-lijst van TIME, en hij is de meest geabonneerde persoon op het platform, met alleen al op zijn kanaal meer dan 28 miljard views.

Abonnees: 104 miljoen

YouTuber met de meeste abonnees

Jimmy Donaldson, ook wel bekend als Mr. Beast, heeft een van de meeste abonnees op YouTube. Sinds hij in 2017 voor het eerst beroemd werd met ‘Counting to 100.000’, trekt Mr. Beast steeds meer aandacht. Sindsdien heeft hij andere internetberoemde prestaties geleverd voor zijn YouTube-kijkers, zoals: B. de replica van de set uit de populaire Netflix-serie Squid Game, waarin 456 deelnemers streden om een ​​beloning van $456.000. Hij opende zelfs een nieuwe vestiging van een burgerrestaurant hier in Hong Kong. Het is niet verwonderlijk dat MrBeast bekend staat als de best betaalde gebruiker op het platform; Volgens Forbes verdiende hij alleen al in 2021 tot $ 54 miljoen.

Abonnees: 100 miljoen

Diana-show voor kinderen

Een 7-jarig meisje genaamd Diana en haar broer Roma, die zijn eigen kanaal heeft genaamd Kids Roma Show, zijn de sterren van de Engelstalige kinderserie Kids Diana Show. Ze doen spelletjes en typische kinderactiviteiten. De video’s op het kanaal zijn nagesynchroniseerd in het Hindi, Japans, Russisch, Spaans, Duits en Portugees.

Abonnees: 100 miljoen

het populairste YouTube-kanaal

Een ander YouTube-kanaal dat onlangs aan populariteit heeft gewonnen, is Like Nastya. De jonge Anastasia Radzinskaya is een Russisch-Amerikaanse YouTuber met de namen Nastya, Like Nastya en Stacy. Anastasia beheert haar YouTube-kanaal samen met haar ouders. Anastasia verhuisde naar Florida in de Verenigde Staten (en begon daar haar kanaal) ondanks het feit dat ze Russisch is.

Abonnees: 90,8 miljoen

YouTube-kanaal populair

World Wrestling Entertainment is een van de meest geabonneerde YouTube-kanalen ter wereld, wat voor de gemiddelde worstelfan geen verrassing is. Worstelfans van over de hele wereld kunnen geen genoeg krijgen van WWE’s YouTube-pagina voor hoogtepunten, interviews en exclusieve video’s met de grootste artiesten van de sport-entertainmentkrachtpatser. Rechtbank!

Abonnees: 87,7 miljoen

Muziekbedrijf Zee

Dit is weer een Indiaas bedrijf dat laat zien welke impact een aanzienlijk Indiaas kijkerspubliek op YouTube kan hebben. In korte tijd heeft het bedrijf een groot deel van de Bollywood-muziekmarkt veroverd. T-Series wordt gezien als de belangrijkste concurrent op YouTube en op de Indiase muziekmarkt. Het bedrijf beschikt over een uitgebreide bibliotheek met 3.818 filmtitels en ongeveer 222.000 uur aan televisiecontent.

Abonnees: 86,2

Vlad en Niki

YouTube-kanalen voor kinderen blijven populair dankzij Vlad en Niki. De broers Vlad en Niki zijn te zien in eindeloze leuke en gekke avonturen en zijn op het kanaal te zien vanwege hun creatieve persoonlijkheden en grappen. Het zijn ongetwijfeld getalenteerde jonge kunstenaars. Naast Vlad en Niki Arabic, Vlad en Niki ARA, Vlad en Niki IDN en Sweet Songs – Nursery Rhymes openden ze na de lancering van hun eerste in 2018 ook een aantal andere kanalen. Live action, animatie en muziek worden vakkundig gemixt om in elke aflevering leuke video’s voor een kleuterpubliek te creëren.

Abonnees: 80,3 miljoen

zwart roze

Blackpink is een meidengroep uit Zuid-Korea. Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa vormen de leden. Met ‘Ice Cream’, dat piekte op nummer 13, vestigde het trio een record als de hoogste vrouwelijke Koreaanse act in de Billboard Hot 100. “The Album” (2020) was het eerste album van een Koreaanse meidengroep waarvan ooit meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.

Abonnees: 77,3 miljoen

beroemd YouTube-kanaal

Het knutselkanaal van 5 minuten laat de verscheidenheid aan YouTube-kanalen zien. Het instrueert lezers hoe ze thuis gekke wetenschappelijke experimenten en lifehacks kunnen uitvoeren. Het adverteert zichzelf als een plek waar individuen ‘het plezier van doe-het-zelf kunnen leren’. Natuurlijk zijn niet alle lifehacks bijzonder nuttig in het dagelijks leven. Een van de video’s die viraal ging, laat zien hoe je een groter, blauwer ei kunt maken door het in ahornsiroop en blauwe kleurstof te laten weken nadat je het een dag in witte azijn hebt laten weken.

Abonnees: 75,9 miljoen

Glode mijnen

Een Indiase filmstudio die gespecialiseerd is in het nasynchroniseren van films heet Goldmines Telefilms. Het biedt Indiase satelliet- en terrestrische televisiekanalen boeiende, geavanceerde en baanbrekende inhoud. Het ziet zijn YouTube-kanaal als een verlengstuk hiervan en brengt daar elke zaterdag nieuwe Zuid-Hindi-nagesynchroniseerde films, volledige Hindi-kaskrakers, liedjes, komische momenten en andere inhoud uit.

Abonnees: 71,7 miljoen

Sony Sab

Op 23 april 1999 richtten Gautam Adhikari en Markand Adhikari Sony SAB op onder de naam SAB TV en hun bedrijf Sri Adhikari Brothers (vandaar het acroniem). Het werd aanvankelijk gelanceerd als een komediekanaal in het Hindi. Sony Pictures Networks nam SAB TV in maart 2005 over. Daarna kreeg het YouTube-kanaal grip met miljoenen abonnees.

Abonnees: 70,6 miljoen

Bekendheid van YouTube-kanalen

De Zuid-Koreaanse boyband BTS, beter bekend als Bangtan Boys, werd opgericht in 2010 en maakte hun publieke debuut in 2013. Tot de leden van het septet behoren Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V en Jungkook. Het septet schrijft en produceert veel van zijn eigen muziek.

16) Justin Bieber:

Abonnees: 70 miljoen

Justin Bieber

De populaire artiest en popicoon Justin Bieber is over de hele wereld bekend. Hij werd populair nadat hij op YouTube werd gevonden. Hij heeft een van de grootste aantallen abonnees, zelfs meer dan andere zangers die populairder zijn. Hij deelt regelmatig foto’s en video’s achter de schermen van zijn videoshoots, interviews en muziekvideo’s.

De 23 populairste YouTube-kanalen van 2022 1

Abonnees: 68,1 miljoen

Hypelabs

Bang Si-hyuk richtte in 2005 Hybe Co. op onder de naam Big Hit Entertainment Co., Ltd., een Zuid-Koreaans wereldwijd entertainmentbedrijf. Het bedrijf is een platenlabel, talentenbureau, muziekproductiestudio, concertproductiebedrijf en evenementenmanagementbedrijf.

Abonnees: 65,9 miljoen

populair YouTube-kanaal

Dit is een muziekkanaal gerund door Konrad, die ook KondZilla Records runt en een muziekvideoproducent is. Op zijn kanaal staan ​​nummers van zijn platenlabel, muziekvideo’s en af ​​en toe beelden van achter de schermen.

Dit YouTube-kanaal is een van de meest populaire voor het muziekgenre. En omdat dit door één persoon wordt beheerd, wordt hij op onze lijst met beroemdste YouTubers geplaatst.

Abonnees: 63,3 miljoen

Kanaal met de meeste abonnees

Zee TV is een Indiase betaalzender voor algemeen entertainment die uitzendt in het Hindi. Het debuteerde op 2 oktober 1992 als het eerste particuliere televisiestation van het land.

Abonnees: 61,7 miljoen

YouTube-abonnees

De plaatsing van Shemaroo Filmi Gaane op deze lijst is een bewijs van de groeiende populariteit van YouTube in India. Het is het YouTube-kanaal van Shemaroo Entertainment Ltd dat Bollywood en muziek distribueert via satellietkanalen, fysieke formaten en geavanceerde digitale platforms zoals mobiel, internet, breedband, IPTV en DTH. Het merendeel van de films die ze naar YouTube uploaden, lijken fragmenten van hun shows te zijn die tussen volledige afleveringen zijn ingevoegd.

Abonnees: 58,2 miljoen

populairste YouTube-kanalen

Deze zender wordt gerund door vijf verschillende Amerikaanse mannen en niet door één persoon. Deze jongens runnen in feite een sportkanaal waar ze hun eigen inhoud uploaden. Toen ze net begonnen, plaatsten ze basketbal-trickshot-video’s van zichzelf, die al snel wijdverbreid populair werden. Je kunt op hun kanaal ook inhoud vinden over drones, lasers en een verscheidenheid aan andere onderwerpen.

Abonnees: 57,8 miljoen

YouTube met de meeste abonnees

Een uitgebreide collectie geautoriseerde filmclips is te vinden op het Fandango Movieclips-kanaal. Ze omschrijven zichzelf als die-hard filmliefhebbers die honderden films hebben bekeken om de beste quotes, scènes en momenten te selecteren.

Ze hebben rechten onderhandeld met alle grote filmstudio’s zoals Universal Pictures, DreamWorks Animation, The Walt Disney Studios, 20th Century Studios, Metro-Goldwyn-Mayer, Paramount Pictures, Warner Bros, Sony Pictures en al hun dochterondernemingen.

Abonnees: 52,3 miljoen

ed Shareen

Ed Sheeran is een andere populaire popster die wereldwijd geliefd is vanwege zijn talrijke hitsingles. Hij komt uit Engeland en is zeer bekend in de muziekindustrie. Net als elk ander muziekkanaal op deze lijst heeft deze ook muziekvideo’s en beelden achter de schermen van video-opnames. Daarnaast plaatst hij ook zijn eigen willekeurige video’s en soms ook livestreams. Hij heeft misschien niet de meeste abonnees op deze lijst, maar hij krijgt zeker veel meer views op zijn video’s dan de meeste anderen.

Laatste woorden:

We hebben de YouTube-kanalen met de meeste abonnees van 2022 op een rij gezet. Als je ons artikel leuk vindt of er vragen over hebt, vermeld ze dan in het commentaargedeelte!

Uitchecken? 10 beste gratis vuuralternatieven van 2022