Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

De Android 10-update is nu live en beschikbaar voor Pixel-telefoons

Vorige week werd gemeld dat Google zich voorbereidde op de lancering van de Android 10-update deze week, en het lijkt erop dat die rapporten kloppen, aangezien Google heeft aangekondigd dat de update zal worden uitgerold naar Pixel-smartphones. Dus als je een Pixel-handset bezit, moet je moet het in de gaten houden.

Maak je geen zorgen als je hem nog niet ziet. We denken dat de update geleidelijk zal worden uitgerold, zodat deze uiteindelijk op je telefoon terechtkomt. Net als bij andere smartphones kan uw kilometerstand variëren. We hadden gehoord dat OnePlus de update op dezelfde dag als Google beloofde, maar deze lijkt nog niet uitgerold. In plaats daarvan ontvangen de volgende OnePlus-bezitters eerst de developer preview.

Essential lijkt eraan te blijven werken om de update op dezelfde dag als Google uit te brengen. Het bedrijf tweette dat er een Android 10-update is nu beschikbaar voor de Essential Phone. Uit een recent onderzoek bleek ook dat HMD Global de update beëindigt, waarbij 96% van de telefoons de (toenmalige) nieuwste versie van Android draait. Dat beloofde dat bijna al zijn telefoons zullen worden bijgewerkt naar Android 10, dus hopelijk zullen ze hun momentum behouden.

De Android 10-update brengt een groot aantal nieuwe functies en wijzigingen met zich mee voor Android, waaronder een nieuw donker thema, nieuwe gebarennavigatie, een Smart Reply-functie, nieuwe privacy- en beveiligingscontroles en digitale welzijnsverbeteringen op de smartphone Houdt afleiding tot een minimum beperkt . Meer details kunnen zijn gevonden op de Google-website.

Bron: Googlen